Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: galinabg
Категория: Политика
Прочетен: 3409755
Постинги: 193
Коментари: 4461
Гласове: 21835
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
06.03.2010 23:43 - ТРИМА СРЕЩУ ЕДИН. КАТО В ПОРНОФИЛМ НА ЛОШ РЕЖИСЬОР....
Автор: galinabg Категория: Политика   
Прочетен: 38622 Коментари: 80 Гласове:
36

Последна промяна: 15.03.2010 01:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Знаете, че съм последният човек, който може да бъде „обвинен” във Фен-ска защита на финансовия министър Симеон Дянков. 
Последният човек съм, който може да бъде упрекнат и в промяна на отношението си към президента ни Гоце.
Така че, всичко, което ще напиша по-долу ще бъде мнението ми, и единствено мнението ми, по Скандалът на годината, засега.

Изчаках да мине поне ден.Трудно, признавам си, но устисках. Не за друго, а защото исках да се освободя максимално от първоначалните емоции, завладяли ме след прочитането на стенограмата на страницата на президентството. 
До там пък ме заведе
 
коментарът на колегата Иво Инджев.

Докато изчаквах, изчетох почти всичко, което излизаше като коментари и информации по случая. Опитвах се да си изясня ситуацията чрез максимален брой мнения. С надеждата за безпристрастно обобщение.

Но.... не спрях да се дивя, потрисам, погнусявам и отчайвам. Да, отчаяна съм. А си мислех, че няма накъде повече след всичко, което ми се наложи да преживея през последната половин година. Опровергана съм.

И го направи не кой да е, а собственият ми президент. Направо съм шашната. Не за друго, а защото си мислех, че точно той ,след всичките си неадекватни действия и реакции, през президентския си мандат, се е изчерпал откъм ПР-ски и лични гафове и че няма накъде повече да ме изненадва! Имало. Уви!

Сега коментарът ми, по същество. Обобщеният.

Ако бях чужденка и българин се беше опитал да ми каже, че в момента страната му се тресе от междуинституционален скандал,в период на тежка криза,сигурно щях да си помисля, че става дума за спор в името и защитата на народа, от чиито данъци си получава немалката месечна заплата и се ползва с екстрите на властта, дадена му пак от същия този народ. Да, ама не.

  На фона на изключително тежката ситуация в страната ни, в резултат от последствията на финансово-икономическата криза; на фона на нечуваните безработица и обедняване на хората; на фона на изнемогващия бизнес; на неблагоприятните прогнози в световен план; на фона на необходимостта от адекватни действия за поне малко „спасяване на положението ”  - министър и Президент ни изнесоха най-грандиозния политически скандал-спектакъл в най-новата ни политическа история.

Пред смаяните погледи на гладния си народ. Пред политическите си опоненти. Пред втрещените чуждоземни пратеници-посланици на държави и институции.     Но не в името и в полза на хората.

Странно нещо е Егото на човека.     Що за свръх-Аз трябва да имаш, за да се озовеш в жалко-тъжната позиция на обиден президент?!

Аз все още не мога да си обясня – от какво точно се оказа засегнат Георги Първанов, че толкова се разлюти и обезуми?
От това, че е милиардер или от това, че не е млад....? 

От стенограмата наистина не успях да разбера:

„.......СИМЕОН ДЯНКОВ: 
Защото те ме питаха: какво мислите по този цитат? Аз казах: Този цитат не е мой. 
ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ: 
Въпросът не е в цитата, въпросът е в истината по същество.......... ”
    КОЯ ОТ ДВЕТЕ ИСТИНИ?!    „.......СИМЕОН ДЯНКОВ: 
.....Истината аз я казвам веднага. Това не е нещо, което аз съм казал. Това е истината. 
ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ: 
И в същото време какво отговаряте на въпроса за “младия милионер”?  
  СИМЕОН ДЯНКОВ: 
Че не е млад, просто е шоу и аз се опитвам да се измъкна по някакъв начин, защото те на три пъти ме връщат към него. 
  
    ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ: 
Не Ви вярвам. ......
    В целия разговор от началото до тук аз не откривам притеснения, че президентът е милиардер, а че не е млад?!     „.......ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ: 
........Отговорът, който сте дали, практически хвърля съмнения. 
СИМЕОН ДЯНКОВ: 
Аз трябва да съм честен. 
    Ами ето:  отговорът, че не е млад!!!!     И по-надолу Първанов продължава да настоява за изясняване, но не че не е милиардер?! Вижте:     „.....ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ: 
Вие сигурно имате идея, щом сте дошъл при мен, как ще опровергаем това внушение? /
КОЕ???/
СИМЕОН ДЯНКОВ: 
Аз имам желанието да опровергаем това внушение и въобще това недоразумение да го изчистим, просто понеже ми пречи и на мен, и то много. И се надявам, че Вие ще ми дадете някои предложения и съвети, по-скоро, не предложения. Но аз искам да изчистим и темата, която Вие загатнахте, че Вие смятате или поне имате някакво съмнение, че това е станало нарочно с мое участие. Ако това е така...
ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ: 
Отговорете ми, как ще опровергаете информацията и внушението преди всичко, което направихте в предаването? /
ЗА КОЕЕЕ ИНФОРМАЦИЯ И ВНУШЕНИЕ???Оттам-нататък започва разговорът. Всичко друго са подробности. Дали сте го направили съзнателно или не, аз тук няма да гадая. За мен е ясно, че трябва да се направи изявление, трябва да се даде някакъв публичен знак, че Вие съжалявате за това, което се е получило...... 
    ПРОЧЕТЕТЕ СТЕНОГРАМАТА ОЩЕ ВЕДНЪЖ И ЩЕ ВИДИТЕ, ЧЕ НИКЪДЕ – НИТО ЗА МОМЕНТ ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ НЕ ИСКА ОПРОВЕРЖЕНИЕ, ЧЕ Е МИЛИАРДЕР. ВПЕЧАТЛЕНИЕТО, С КОЕТО ОСТАНАХ АЗ Е ,ЧЕ Е ЗАСЕГНАТ ОТ ОПРЕДЕЛЕНИЕТО, ЧЕ НЕ Е МЛАД!
            Да, знам, че мнозина ще ми кажат, че чета Стенограмата като дявола Евангелието. Няма значение. Факт е, че може да бъде прочетена И ТАКА!    И аз наистина я разчетох така.    Още повече, че целият  този Ситком /това е името на т.нар. сериали тип Ситуационна комедия, които се снимат и излъчва серия за серия, а може и на живо./ започва доста странно.
Отива един човек, в случая министър, добронамерено и цивилизовано да поиска
 Прошка - една от основните и висши Християнски ценности. / Прошката е мисловният духовен и емоционален акт на освобождаване от чувства като гняв, раздразнение и негодувание, насочени към друг човек, заради сторени от него нежелани действия или нанесени обиди. .......Прощаването има значение най-вече за прощаващия, тъй като той се освобождава от негативните си емоции и добива отново възможност за обективна преценка на фактите, свързани с другия човек, въпросната нанесена обида или нежелано поведение- 
http://bg.wikipedia.org/wiki/Прошка./
      Прошката, която има намерение да поиска този министър е заради конкретна ситуация в ТВ-шоу. 
Поводът за нея се знае добре от отсрещната страна. И вместо човешки разговор между,както ми се иска да е, нормални, интелигентни и смислени хора искащият Прошка е посрещнат от трима „надървени ” и предварително скроили пъклен план държавни мъже. 
Единият Президент. Другият – до скоро началник на Генералния щаб на Българската армия! Третият, най-вероятно обиден, заради уволнението си, бивш зам.Финансов министър?!

Трима срещу един.
Нещо като порнофилм.

На този обаче режисьорът му е твърде лош.
  Разговорът очевидно започва с тема различна от причината за срещата и завършва още по-далече от същността на разговора. Някъде между другото един Президент иска обяснение за нещо, което дори не успява да формулира ясно!?    А горкият Симеон Дянков, и го казвам с най-голяма симпатия, заради ситуацията ,в която е поставен, е принуден да се обяснява пред някаква си Президентска Троица за едва ли не проваленият, от ченгетата, ДС и техните производни, преход!
  Какъв цинизъм!?

  За капак – представям си ги, потриващи доволно ръце - Троицата и цялото президентско войнство от ПР-и, прессекретари и всякакви –ари настървени и безумно доволни от унижението, което са постигнали върху един човек, тук изобщо не говоря за качеството му на министър, го „пускат” на „кучетата”, с насладата от това как ще го дооръфат и разфасоват.....Със запис, направен в разрез и с Конституцията на страната, и с моралните норми!      Боже, мой! Прости им! Ако можеш?   Аз явно все още съм, по човешки, неспособна да го сторя.
Не за друго.
  
    Заради децата си.И заради достойнството им. На първо място. 
Заради себе си и заради достойнството си. 
На второ.
И на трето – з
аради неспособността, на свободолюбивата ми Душа, да приема насилието под каквато и да е форма и в името на каквото и да било.

Защото това, на което е бил подложен Симеон Дянков, както и последвалите действия е НАСИЛИЕ над личността! С методи и средства познати ни от една мракобесна система, погубила не един и двама, а хиляди умни и интелигентни хора в България!

Без съд и присъда.

И най-често под формата на тричленка!


Прости, ако можеш, Господи, на този разсърден и обиден човек – президентът на България, за това,че вместо да отложи безмисленото си пътуване до Австралия, Южна Корея и Шри Ланка  и да дари парите за воаяжа си на болните и недохранени хора в България, както го призоваваха мнозина в социалните мрежи, той, въпреки всичко, задоволи мераците си за дълги задгранични пътувания.
  Прости му, че и когато българи изгоряха като факли в пламналия влак по линията София-Кардам той се забавляваше и задоволяваше ловната си страст в Благоевградския балкан.

image
www.pishtov.com/Docs/05/prvnv_04.jpg
      Прости му, ако можеш....

А на Вас, г-н Дянков, ще си позволя да Ви дам един съвет – никога, ама никога повече не се опитвайте да се извинявате на хора, за които знаете достатъчно много....Особено в България. Особено добре известни от годините на кървавия за народа ни преход.

image

Вие, явно, въпреки очилата си,/аз също нося очила/ добре различавате червените петна по ръцете ........   Щях да забравя! Министър Дянков, влизали ли сте във  Фейсбук-профила си? Видяхте ли колко много хора ви подкрепят в социалната мрежа? И..... въпреки ВЪПРОС_чЕТА_ТА ми към Вас..... аз също  :)  



Гласувай:
38



Спечели и ти от своя блог!
1. thetrooper - На война
07.03.2010 00:14
като на война! Време е да изметем сирищнишкия боклук от Президентството!
цитирай
2. nonaccezione - защо си мисля
07.03.2010 02:00
че си го заслужаваш
нещо против вълците ли имаш
или политиката
цитирай
3. анонимен - на кого е нужен гаце
07.03.2010 02:34
на кого е нужен гаце ,имаме ли нужда от него.имали сме велик ловец това беше Пенчо Кубадински, гоце не може да го засенчи.имаме си и Митко Пайнера които изчука всички певици и ученички кандидат певици и тук гоце изостава.с политиката е на вие.и там екуц, е нужен ли е. не,само търка гащи из президенството.И Зорка ще го зареже след мандата му. така че крайно време е да се спре с таз агония с това недоразумение облечено във власт наречено гоце.
цитирай
4. ka4ak - Галя,аз никъде не видях Дянков да се извинява!!!И не мога да разбера,защо се налага някакво погрешно мнение!!!
07.03.2010 02:42
"13. ka4ak - Поздравления!Харесва ми твоя прочит!!!
06.03 11:37 10:38 - Изключителен фал,на президенската администрация и на Гоце!!!
Толкова ясно лъсва истината,че не виждам какво се коментира!!!Момченцето,направо му скри топката и по голям автогол не съм виждал!!!В Перник,обикновенно режат гредите на градския стадион,след такива изпълнения!!!:)

Това го написах в друг пост със стенограмата,но то показва какво недоразумение е сложено начело на държавата!!!"
За мен по голяма излагация Гоце никога не е правил и неопровержимо си личи че е комунистически апаратчик и не е мръднал и на йота от времето когато оглавяваше протестите за НАТО!!!
цитирай
5. анонимен - няма
07.03.2010 03:08
Офффф ..... ама тая снимка е пълен фотошоп. Не се излагайте де
цитирай
6. анонимен - 3:1 na pudelyt u zadnio
07.03.2010 03:10
dobre de tova shwedska, ruska ili trika ot 1 klas po pisane, 4etene i smetkane.
цитирай
7. анонимен - Парламентът спешно да приеме ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯТА
07.03.2010 05:05
Когато става дума за комунист и мошеник, най- приляга думата ДЪРТ.

Подкрепям министър Дянков, който показа висока класа на един добре възпитан, интелигентен и мъдър млад човек, който умее да работи в екип и при това с открито чувство за хумор.

Гоце изнесе блестящ урок на нацията колко е важно СПЕШНО да се приеме ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯТА, какъвто вече има в Албания и Македония и Е ДЕЙСТВАЩ. Вън всички ченгета на ДС от институциите.

цитирай
8. анонимен - Поредния изрод от Тиквения Бостан
07.03.2010 06:57
Шизоида с очилцата излезе с разпран дирник-нещо което заслужаваше отдавна....Не харесвам Гоцеоглу,,но Малката Пица с дебилното си поведение ,къса нервите на нормалните хора...
Да им е за урок на Тиквите че само с неумел ПР не става....трябва и да се работи,а не само да се кисне по телевизии...
цитирай
9. анонимен - Йосиф В.
07.03.2010 08:45
Гледам, за порно си презряла...аман от подлизурковци, гледащи да се подмажат на новата власт...
цитирай
10. veselaj - Галя, аз съм последния човек, който ...
07.03.2010 08:50
Галя, аз съм последния човек, който ще похвали Първанов. но какво все пак правеше Дянков при него? Защо му трябваше тази среща? Ако е искал да се извини - да го направи с две думи (все есно дали е нарекъл Първанов милиардер или не). Но несвързаните му изречения и мънкането като малко момченце, изяло всичките бонбони... Ако не беше възмущението от публикуването на стенограмата (а защо да не бъде публикувана?) едва ли щеше да има такова значение.
цитирай
11. alexiev63 - Между другото, на колко години е агент Гоце?
07.03.2010 09:09
Бих бил поласкал ако ме нарекат : млад милиардер, а пък той се сърди като ощипана булка.
цитирай
12. bloghead - Буря в чаша вода
07.03.2010 09:25
Това е поредния безсмислен скандал, на който обществото отдава прекомерно голямо внимание.
цитирай
13. анонимен - Гоце си е Гоце
07.03.2010 09:32
Гоце си е Гоце. Какво друго може да се очаква от него? ДС методи и нищо друго.
цитирай
14. анонимен - ООООООО
07.03.2010 10:00
БОЖЕ МИЛИ И НАЙ ГОЛЕМИТЕ ФИНАНСИСТИ ДА НИ ДА НИ ДОКАРА БОЙКО НЕМА ДА СЕ ОПРАВИМ КАТО ДЪРЖАВА ЩОТО ПРОБЛЕМА Е В ПАСТИРИТЕ -ГОЦЕ И БОЙКО -ЕДИНИЯ С ОЛИГАРСИТЕ И КРАДЦИТЕ ДРУГИЯ БИЛ КАЗВАТ ДОСКОРО С МУТРИТЕ ...А БЕ ПАК СТЯХ ,ЖАЛКО ЗА ЧЕСТНИТЕ,УМНИТЕ И ХОРАТА КОИТО НЕ СА ДВУЛИЧНИЦИ ...В ТАЯ НАША НЕНОРМАЛНА ДЪРЖАВА ...ПАРДОН НЕ Е НАША А ТЯХНА Е -НА ЧЕРВЕНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ МУТРИ КОИТО ПРЕВЪРНАХА ДЪРЖАВНОСТТА В ОЛИГОФРЕНИЧНО ШОУ ЖАЛКО ЗА ДЕЦАТА НИ ТЯХ ОСТАВЯМЕ СЛЕД НАС ПО ЗЕМИТЕ НИ.
цитирай
15. анонимен - От стенограмата на предаването ...
07.03.2010 10:00
От стенограмата на предаването наистина не става ясно каво точно е казал Дянков.Но който е гледал прадаването чу и най-вече вида какво точно стана.На въпроса млад милиардер ли е Първанов ,Дянков отговори ,че не е млад,а на въпроса ,а милиардер ли е се изхили самодоволно и загадъчно,което явно внушава ,че той има данни,че Президента е милиардер.Това е направо обвинение в стил ГЕРБ-ние да хвърлим бомбата ,пък после докато се разбере кой ,какво ,колко ще сме оплюли достатъчно опонента.А пък да попитам този защитник на човешките права Цветанов дали е взел разрешение от Алексей Петров да му филмира ареста и да го пусне в интернет
цитирай
16. анонимен - елементарни манипулацийки
07.03.2010 10:13
брей колко бълвоч, искащ да прикрие два прости факта.

1. дянков излъга по адрес на президенството поне веднъж.

2. дянков отказа да се извини за лъжите си.....


гьобелс явно се е преродил във ваше лице....
цитирай
17. анонимен - kakwo da prawqt sega GEJbero gyzolizcite?
07.03.2010 10:27
Za milionen pyt natikaha GEJB-erite w mi6a dupka w liceto na ne6tastnika Dqnkow, za6toto sa prosti i nagli kopeleta s ewrejski i mutrenski proizhod, i naj-we4e sa nedokazali se komunisti. I wernite im gyzolizci - poneje towa e partiq na liza4ite - BB lije gyza na Ewropa, Dqnkow - na Amerika, Zwetanow, Za4ewa i wsi4ki gejowe ot Parlamenta - na BB, za da si zapazqt kokala, izrewaha na umrqlo - lele, kakwo stana.
цитирай
18. анонимен - не му е мястото тук и на единия и другият е компрометиран
07.03.2010 10:30
страшно смешно би било ако не е толокова тъжно...
един средна ръка икинимист дойде да преподава "грузински уроци" в България.Едни килър на нации с малко население..един послредствен човечец от световната банка от незнам си ксой отдел...
добре всеки нормален човек като индивид след като осъзнае че е прекалил в личното си поведение търси начин да се извини-ако има добро възпитание.
Но да отиде като дръжавен мъж при друг държавен мъж и да мънка като мрънкало...
Най-ясното нещо от всичката каша е това,че ББ каза"Дянков да си гледа финанстие.Което значи че и в шоу не му е мястото.Един вицепремиер трябва да знае мястото си по всички направления и нива...
И той отиде в едно доста съмнително българско шоу да печели популярност ..като не става за друго...
но се оказа че и за шоумен не става.
Първанов е друга категория и да си даде сметка за това че вкупом неговите съвтеници и доносчици ограбват държават пак по всички възможни начини...М.Велев и сие,Ф.боков и сие,Людмил Стойков и сие...и т.н.
Дайте си сметка докато ние не сме дошли да я вземем.
иначе, написано добре даже отлично..емоционално и страстно както винаги...
самоче не си хабете таланта за некачествени герои...
и двамата са боклук без възможност за рециклиране
цитирай
19. pontis - Галя,
07.03.2010 10:32
Не разбрах какво толкова са му направили "тримата" танкисти и стенографката. Той много добре е знаел защо отива, натрили са му сол по главата, той си я поръсил с пепел, след това публикуват стенограмата от събитието. Нещо друго?
цитирай
20. sande - Светата Инквизия в 21-ви век!
07.03.2010 10:50
Трилър.
"Затова си крив, защото си жив!" Радой Ралин
цитирай
21. анонимен - гоцето
07.03.2010 11:04
има физиономия на прокапало чучурче.
цитирай
22. анонимен - Много чувствителен се оказа за тази ...
07.03.2010 11:08
Много чувствителен се оказа за тази шега в някакво шоу,но до сега през годините не чу нито жалбите нито справедливите искания на народа си!
цитирай
23. анонимен - Писна ми от сталинисти
07.03.2010 11:08
Само някой нещо да изрече в разрез с кефа на ББ и хер Флик и му се подготвя кладата. АМАН -да стане ББ едноличен чорбаджия на държавата, това понятие за разделение на властите да се зачеркне. ВСЯ ВЛАСТЬ СОВЕТОВ и край на цирка наречен демокрация.
Навремето дами като авторката са крещели неистово "ИСКАМЕ ДЕТЕ ОТ ФЮРЕРА".
P.S. И фюрер си имаме и и шантави фенки, какво ни трябва повече...
цитирай
24. pontis - границата между разума и лудостта е много тънка ..
07.03.2010 12:13
Авторката няма нужда от фюрер, тя е достатъчно умна и интелигентна.
Няма защо да мачкаме хората, които мислят.
Понякога и ние грешим. Когато го забравим, става страшно.
цитирай
25. анонимен - ???
07.03.2010 12:31
Политически игри на които народа се увисва като шаран на кукичка. От 8-9 месеца само това се случва в държавата ни.
А и какво толкова Дюнков е направил като финансов министър за МЕН, та ще го защитавам.
Като се осираш, трябва да си наясно, че следва - душ.
цитирай
26. galinabg - Авторката няма нужда от фюрер, тя е ...
07.03.2010 12:34
pontis написа:
Авторката няма нужда от фюрер, тя е достатъчно умна и интелигентна.
Няма защо да мачкаме хората, които мислят.
Понякога и ние грешим. Когато го забравим, става страшно.


Ех, Стефане, благодаря ти :)))) И за добрите думи и за това,че успяваш да ме разбереш правилно. Малко сте и за това сте ценни!
Иначе не се хаби в спор с анонимници. Те винаги ще си останат такива и ще се самозадоволяват, четейки отговорите на тъпоумните си коментари.Мижитурките са най-тъжното нещо, което може да ти се изпречи на пътя. И поради ръста им на хлебарка ти остава само усещането за гнусност.

За по-горния ти коментар - не знам какво друго му се е случило. Чакам да пуснат аудиозаписа да чуя дали не плющи някой друг камшик от ръцете на Тройката. Че то може и с елементи на садо- да е било :))))
цитирай
27. анонимен - много си чела,но анализа ти е слаб
07.03.2010 12:39
ББ, му беше вдигнал мерника на Дянков, затова му спретнаха Иван и Андрей това в шоуто си, затова и ББ, звънна на Първанката да приеме Дянков. ББ е бесен сега, защото президента бетонира финансовия министър на поста му.
цитирай
28. galinabg - "13. ka4ak - Поздравления...
07.03.2010 12:40
ka4ak написа:
"13. ka4ak - Поздравления!Харесва ми твоя прочит!!!
06.03 11:37 10:38 - Изключителен фал,на президенската администрация и на Гоце!!!
Толкова ясно лъсва истината,че не виждам какво се коментира!!!Момченцето,направо му скри топката и по голям автогол не съм виждал!!!В Перник,обикновенно режат гредите на градския стадион,след такива изпълнения!!!:)

Това го написах в друг пост със стенограмата,но то показва какво недоразумение е сложено начело на държавата!!!"
За мен по голяма излагация Гоце никога не е правил и неопровержимо си личи че е комунистически апаратчик и не е мръднал и на йота от времето когато оглавяваше протестите за НАТО!!!


Владо, четох няколко пъти стенограмата и мога да сваля шапка на Дянков, че успява да се измъкне по невероятен начин. Тримата го въртят на шиш, явно знаейки какво трябва да се чуе и запише в стенограмата, но той не им се хваща. Опитах се да се поставя на негово място - като ситуация и муцуни срещу мен и бълващия им гняв, и искам да ти кажа, че аз може би нямаше да се овладея толкова добре.
Много гнусна история.
Но....това са нещастни и нещастливи хора. Ще си отидат от този свят със злобата и ехото от залпа на Аврора!
цитирай
29. galinabg - собствено желание при Първанов. ...
07.03.2010 12:41
andrei написа:
собствено желание при Първанов.Тази среща,му я спретна,селският хитрец и мутра Борисов.Забележителен ход!Двамата-Първанов и Дянков,излязоха от този спор омаскаарени/не че няма защо/,докато селският хитрец и мутра,целият в "бяло"доволно потриваше ръце отстрани!Мишената му,в случая не е само Първанов,а и Дянков,който е против съглашателството на Борисов с БСП,което е видно през последният месец.БСП ще осигури пълно парламентарно мнозинство на Борисов/към което той се стреми неистово/,срещу отстъпки по енергийните проекти и запазване на олигархията от съдебно преследване.Това е част от истината.Останалото е сценарий за отвличане вниманието на публиката.Скоро Б ще изхвърли Дянков,като непотребна вещ.За човек,който никога през живота си не е имал приятели,това действие за Б,не представлява никакво усилие.Мисля,че Дянков разбира цялата игра на Б,и скоро ще ни изненада с лично решение по въпроса.


Андрей, дано не се окажеш прав. Но това, което казваш,в цялата тази ситуация, не е лишено от логика.....:((((
цитирай
30. galinabg - Галя, аз съм последния човек, който ...
07.03.2010 12:47
veselaj написа:
Галя, аз съм последния човек, който ще похвали Първанов. но какво все пак правеше Дянков при него? Защо му трябваше тази среща? Ако е искал да се извини - да го направи с две думи (все есно дали е нарекъл Първанов милиардер или не). Но несвързаните му изречения и мънкането като малко момченце, изяло всичките бонбони... Ако не беше възмущението от публикуването на стенограмата (а защо да не бъде публикувана?) едва ли щеше да има такова значение.


Веси, сигурна съм, че си последният човек, който ще защитава Гоце, но опитай се да се поставиш в тази ситуация? Дянков със сигурност отиде,за да каже с две думи, че съжалява. Но виж как го посрещат 3:1. Това е първо непредвидено обстоятелство. Второ, Гоце тръгва да му търси обяснения за нещо, което бил направил и казал преди месеци. Между другото споменава случилото се в шоуто-дори не може да го формулира. След това се намесва Никола Колев. Понеже го познавам си представям и тона му и физиономията му. От там - обиденият от уволнението си Кирил Ананиев. Връщат го към ланшния сняг.

Е, извинявай, ама и аз да съм ще се ошашавя и ще се опитвам да върна топката в полето на повода за срещата. Но виж, не му дават никаква възможност. Защо? Защото знаят, че го записват и освен извинението - за тях е добре дошло и неадекватното му говорене и обърканост.
И в цялата тази ситуация Дянков успява да запази самообладание и да не се подведе по ченгесарския им метод на разпит.

Толкова гнусна ситуация?!
цитирай
31. galinabg - Бих бил поласкал ако ме нарекат : ...
07.03.2010 12:49
alexiev63 написа:
Бих бил поласкал ако ме нарекат : млад милиардер, а пък той се сърди като ощипана булка.


:))))Дори не ме интересува. Но като гледам мисленето му- сигурно е на повече от 100! :)))))
цитирай
32. smilodont - За чуствителноста
07.03.2010 12:50
Първанов изведнъж стана доста чуствителен .Май трябва да си припомним старата поговорка ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА , и туку виж ако се разръчка гнездото /президенството/ дали от там не започва главата на охтопода .
цитирай
33. galinabg - Това е поредния безсмислен скан...
07.03.2010 12:52
bloghead написа:
Това е поредния безсмислен скандал, на който обществото отдава прекомерно голямо внимание.


Не, не е така. Не буря в чаша. Това е показател,че за 20 години "елитът" ни не е мръднал и крачка напред в мисленето и методите си на действие.
Този ченгесарски разпит трябва да накара мнозина да изтръпнат.
Ти нямаш ли усещането за нещо много подтискащо и плашещо?!
цитирай
34. galinabg - Трилър. "Затова си крив, з...
07.03.2010 12:54
sande написа:
Трилър.
"Затова си крив, защото си жив!" Радой Ралин


Точно така - Инквизиция! На живо! Пред очите на народа. За назидание. И предупреждение към обикновените - ние с един министър се оправяме така, а с вас - ще е още по-страшно!
Нещастници!
цитирай
35. galinabg - Първанов изведнъж стана доста ч...
07.03.2010 12:56
smilodont написа:
Първанов изведнъж стана доста чуствителен .Май трябва да си припомним старата поговорка ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА , и туку виж ако се разръчка гнездото /президенството/ дали от там не започва главата на охтопода .


Дааа, и аз оставам с усещането за гузност....А за октопода - току-виж се окажеш прав :))
цитирай
36. pontis - Галя, това е TwinPeaks,
07.03.2010 12:59
совите не са това което са. Когато трябва да избираме от толкова нощни птици в мрака, по-добре да не избираме.
цитирай
37. анонимен - до галина
07.03.2010 13:01
Докато българина сляпо обича и сляпо мрази , ще сме свидетели на политическото театро. Живеем в демокрация, имаме свобода на словото, аз искам да знам какво са си говорили двамата, имам това право по конституция, и някой почва да ми казва ДА, ама НЕ.
цитирай
38. galinabg - совите не са това което са. Когато ...
07.03.2010 13:02
pontis написа:
совите не са това което са. Когато трябва да избираме от толкова нощни птици в мрака, по-добре да не избираме.


Накара ме да се усмихна насред тази смрад, ама сигурно си прав. То и Совите може да се окаже,че са друг пернат вид и не са Сови :)))
цитирай
39. galinabg - Докато българина сляпо обича и с...
07.03.2010 13:04
анонимен написа:
Докато българина сляпо обича и сляпо мрази , ще сме свидетели на политическото театро. Живеем в демокрация, имаме свобода на словото, аз искам да знам какво са си говорили двамата, имам това право по конституция, и някой почва да ми казва ДА, ама НЕ.


Разбира се! Практиката в такива случаи, и както до сега са правили от Президентството, е - ПРЕССЪОБЩЕНИЕ!

цитирай
40. анонимен - ЬЬЬ
07.03.2010 13:07
galinabg написа:
andrei написа:
собствено желание при Първанов.Тази среща,му я спретна,селският хитрец и мутра Борисов.Забележителен ход!Двамата-Първанов и Дянков,излязоха от този спор омаскаарени/не че няма защо/,докато селският хитрец и мутра,целият в "бяло"доволно потриваше ръце отстрани!Мишената му,в случая не е само Първанов,а и Дянков,който е против съглашателството на Борисов с БСП,което е видно през последният месец.БСП ще осигури пълно парламентарно мнозинство на Борисов/към което той се стреми неистово/,срещу отстъпки по енергийните проекти и запазване на олигархията от съдебно преследване.Това е част от истината.Останалото е сценарий за отвличане вниманието на публиката.Скоро Б ще изхвърли Дянков,като непотребна вещ.За човек,който никога през живота си не е имал приятели,това действие за Б,не представлява никакво усилие.Мисля,че Дянков разбира цялата игра на Б,и скоро ще ни изненада с лично решение по въпроса.


Андрей, дано не се окажеш прав. Но това, което казваш,в цялата тази ситуация, не е лишено от логика.....:((((

ЧОВЕЧЕ и аз мисля като теб.за това ББ казва, че " Първанов ми заби наж в гърба", защото сега ще е по-трудно да се освободи от Дянков.
цитирай
41. анонимен - BUSH
07.03.2010 13:09
AMERIKANSKIJAT VAZPITANIK NE STAVA ZA NISHTO . TRJABVA DA SI GO PRIZNAESH ! GOCETO POKAZA GOLJAMA KLASA ! TAZI SRESHTA MI NAPOMNJA SILNITE GODINI NA BALGARIA , KOGATO IZPRASHTANETO NA EDIN BATALJON CHERVENI BARETI N TURSKATA GRANICA PRINUDI TURSKIJA ASKER DA PODVIE OPASHKA . GOCE E GEROJ , ZASHTOTO TOJ NATRI NOSA I NA TEZI,KOITO SA GO IZPRATILI OT ZAD OKEANA DA "OPRAVI" BALGARSKATA IKONOMIKA ! BLAGODARJA GOCE !!!
цитирай
42. pontis - "Пиянството" на един народ
07.03.2010 13:14
най-неочаквано достигна върхови стойности. Какво ли ще вдигне алкохолния градус още преди грозния неизбежен махмурлук?!
цитирай
43. galinabg - най-неочаквано достигна върхови ...
07.03.2010 13:17
pontis написа:
най-неочаквано достигна върхови стойности. Какво ли ще вдигне алкохолния градус още преди грозния неизбежен махмурлук?!


Една политическа криза и предсрочни избори на всяка цена и с всякакви средства? Как ти се струва? Насред чудовищна безработица и бедност? Страх от загуба на работата? Убийства на невинни за сплашване? Не е невъзможно, нали?
цитирай
44. pontis - Галя, всичко най-ужасно е напълно възможно
07.03.2010 13:19
именно тук.
цитирай
45. анонимен - зула
07.03.2010 13:21
анонимен написа:
galinabg написа:
andrei написа:
собствено желание при Първанов.Тази среща,му я спретна,селският хитрец и мутра Борисов.Забележителен ход!Двамата-Първанов и Дянков,излязоха от този спор омаскаарени/не че няма защо/,докато селският хитрец и мутра,целият в "бяло"доволно потриваше ръце отстрани!Мишената му,в случая не е само Първанов,а и Дянков,който е против съглашателството на Борисов с БСП,което е видно през последният месец.БСП ще осигури пълно парламентарно мнозинство на Борисов/към което той се стреми неистово/,срещу отстъпки по енергийните проекти и запазване на олигархията от съдебно преследване.Това е част от истината.Останалото е сценарий за отвличане вниманието на публиката.Скоро Б ще изхвърли Дянков,като непотребна вещ.За човек,който никога през живота си не е имал приятели,това действие за Б,не представлява никакво усилие.Мисля,че Дянков разбира цялата игра на Б,и скоро ще ни изненада с лично решение по въпроса.


Андрей, дано не се окажеш прав. Но това, което казваш,в цялата тази ситуация, не е лишено от логика.....:((((

ЧОВЕЧЕ и аз мисля като теб.за това ББ казва, че " Първанов ми заби наж в гърба", защото сега ще е по-трудно да се освободи от Дянков.

...а дискетата много скоро ще е в ръцете на Дянков и ББ е в ужас.
цитирай
46. анонимен - не съм съгласен
07.03.2010 13:30
galinabg написа:
анонимен написа:
Докато българина сляпо обича и сляпо мрази , ще сме свидетели на политическото театро. Живеем в демокрация, имаме свобода на словото, аз искам да знам какво са си говорили двамата, имам това право по конституция, и някой почва да ми казва ДА, ама НЕ.


Разбира се! Практиката в такива случаи, и както до сега са правили от Президентството, е - ПРЕССЪОБЩЕНИЕ!


- прессъобщение за какво? как финансовия министър посетил президента, единия го насмел,а другия забравил за какво са го пратили там - да се извини. И после лъже, че разговора минал КОНСТРУКТИВНО, ама май не е, както се вижда от стенограмата. И когато двама политически играчи като ББ и Гоце, единия те праща да се извиниш, другия на три пъти ти подсказва за какво си там, заначи не си осъзнал, че си политическа пешка.
цитирай
47. galinabg - Докато българина сляпо обича и с...
07.03.2010 13:35
анонимен написа:
galinabg написа:
анонимен написа:
Докато българина сляпо обича и сляпо мрази , ще сме свидетели на политическото театро. Живеем в демокрация, имаме свобода на словото, аз искам да знам какво са си говорили двамата, имам това право по конституция, и някой почва да ми казва ДА, ама НЕ.


Разбира се! Практиката в такива случаи, и както до сега са правили от Президентството, е - ПРЕССЪОБЩЕНИЕ!


- прессъобщение за какво? как финансовия министър посетил президента, единия го насмел,а другия забравил за какво са го пратили там - да се извини. И после лъже, че разговора минал КОНСТРУКТИВНО, ама май не е, както се вижда от стенограмата. И когато двама политически играчи като ББ и Гоце, единия те праща да се извиниш, другия на три пъти ти подсказва за какво си там, заначи не си осъзнал, че си политическа пешка.



Виж, не отговарям на анонимни коментари, по принцип. За теб направих изключение. Както и сега.
Напротив!!!! Цялото поведение на Дянков показва, че е осъзнал, че е в ролята на политическа пешка и за това не се връзва на спретнатата му ченгеджийница! Ето, за това този товек, в този случай, има моята симпатия!
Дано да има сили и да не прибързва с оставка. Не и сега!

цитирай
48. eloiz - Сценарият за продължението
07.03.2010 13:47
наистина е ужасен. Божичко, нима не сме стигнали дъното?! На мен един близък човек все ми казва да не се хващам за куцото мнение на анонимните тук и по принцип във форумите, но пък и те са част от лудницата в България, и то част, която си мисли, че това е реализацията й... Силно се надявам, че все пак двадесет години са променили нещо и няма да стане онова, което стана преди седемдесет. Няма да е справедливо.
цитирай
49. galinabg - наистина е ужасен. Божичко, нима не ...
07.03.2010 14:04
eloiz написа:
наистина е ужасен. Божичко, нима не сме стигнали дъното?! На мен един близък човек все ми казва да не се хващам за куцото мнение на анонимните тук и по принцип във форумите, но пък и те са част от лудницата в България, и то част, която си мисли, че това е реализацията й... Силно се надявам, че все пак двадесет години са променили нещо и няма да стане онова, което стана преди седемдесет. Няма да е справедливо.


Да, Ема, ужасен е сценарият, но както казва pontis - възможен. Тук, в България. Не забравяй, че сме в криза и парите свършват за всички. Тук става въпрос за преразпределяне на пари. За нищо друго.
цитирай
50. анонимен - ДОКОГА ЩЕ НИ ОМЪРСЯВАТЕ,
07.03.2010 14:07
Прочетох стенограмата,прочетох и коментариите и сериозно се замислих.Трябва ли да живея повече в тази скапана държава.Ако бяхме ощи под робство,щях да взема оръжието и да се боря за онова което би ми се искало да бъдем като държава.А сега срещу кого.Срещу онези които избирахме да ни ръководят и да ни изкарат от кризата или срещу онези които ни вкараха.??Не мисля ,че Дянков е прав.Не му е мястото там.Но след изказването му в шоуто да беше публично се изв инил.Гоце/пустият му агент/ все пак е представител на институцията която аз трябва да уважавам.Или поне Дянков да беше предоставил--факти.А то само празни приказки.Всеки ще се обиди.Дори и тези дето коментират и се правят на интересни--плазмодии,на хора знаещи и можещи.Не мисля че така трябва да става.На хората им се иска точно и ясно становище,Милиардер ли е оня които ни представлява в-наи визшата институция и как е направил парите.Щом няма факти-какво- прави Дянков.Мъркащо малко пале-отклоняващо вниманието от сериозните икономически и финансови проблеми. 20 год.преходна криза плюс световна криза--раи за мошеници и власт имащи негодяи.Казват каква вътрешна задлъжнялост има в държавата-няколко милиарда.А виновни ли са хората и честно прохождащият бизнес.Не.Но какво направиха -управляващите.Вкараха в рая-юридическата мафия.Колко милиони ощи задлъжнялост и колко милиони ще сложа в джобовите си съдия изпълнителите,адвокатите и тем подобните.С каква стръв само юристите налитат ,че и норми си сложиха--60 лв на час.А дали са къдърни,дали могат да те защитят??? А здравеопазването.Коко години джипитата вземат без касови бележки.А крадените лекарства от болниците и продажбата им в собствените аптеки открити от лекари в и на входа на ""центровете си.А фирмите доставчици на лекарства--колко много печелят след като правят до 30% отстъпки.А това ли са само проблемите.Това трябва да е темата на размисъл,разсъждение и критика.Това трябва да се иска от тези двама прегилировани оправляващи,А наи добре да си затворим очите и в
цитирай
51. анонимен - до eloiz
07.03.2010 14:07
eloiz написа:
наистина е ужасен. Божичко, нима не сме стигнали дъното?! На мен един близък човек все ми казва да не се хващам за куцото мнение на анонимните тук и по принцип във форумите, но пък и те са част от лудницата в България, и то част, която си мисли, че това е реализацията й... Силно се надявам, че все пак двадесет години са променили нещо и няма да стане онова, което стана преди седемдесет. Няма да е справедливо.

По повот анонимността - за мен, човек е анонимен, до момента в който не пожелая да разговарям с него. Така, както в случая, ELOIZ , e толкова анонимен за мен, колкото моя ANONIMEN , за теб.Едно мнение пуснато в пространството, ако не е облечено с име, не значи че няма да ме впечатли.
цитирай
52. pegas08 - "Ша ни побъркат тия... Давам за лек нещо!
07.03.2010 14:18
Баба Марта без да бави.
На Първи ден се тя смили.
Малко Слънце ни изпрати.
Да стопли кризисни души.


Започна празник, с Пижо, Пенда.
Поздрав пратихме навред.
От Брюксел ни гостува Бренда.
Да тури във финанси ред.


"Хепи баба Марта дей!"
Чуруликна от вратата.
Излез, на Слънце се погрей!
Не вдигай ти заплата!


Баба Марта се смрази.
Към Бренда не погледна.
На Сечко SMS прати.
"Идвай , бейби, да я резна!"


Трети март е ден свещен.
Празнуваш Свободата.
Изи Райдър, устремен
Се вряза в тълпата!


Може би сънувал Гурко.
Нощем, след купон.
Или пък хапчето е сбъркал-
Аспирин с каптагон!


За капак, на тази драма.
Трето действие се разви.
Между нашите глави, държавни.
Тихо пламнаха искри.
***

Какво ли там, в торба стои?
Шило някакво човърка.
Вика:"Хайде, погледни!
Кой в кацата е бъркал???"
цитирай
53. eloiz - Галя, мисля, че ЕС няма да го позволи, поне за сега
07.03.2010 14:25
самият факт, че ББ беше допуснат да спечели изборите е показателен. Буферът ще бъде Украйна)
цитирай
54. анонимен - Дянков-Гоце
07.03.2010 14:31
Да защитаваш подлата постъпка на Гоце,значи че и ти си като него безпардонен негодник-а както чета във форума такива за съжаление не са малко.Цтатията е чудесна!
цитирай
55. анонимен - Кацна бръмбар на трънка и захвана ...
07.03.2010 14:58
Кацна бръмбар на трънка
и захвана да бръмка.
Заслуша го Мушица
със примряла душица;
слуша, слуша - полетя,
буйно хоро завъртя.
Надойдоха комари,
все ергени, все стари,
погледаха играта,
хареса им Мухата.
Пусти стари ергени -
всекиму се дожени!...
Кога слънце залезе,
кавга страшна излезе:
задрънчаха ножове,
затрещяха колове...
Дочу Паяк кавгата
затрептя му душата,
тънка мрежа нарами
и на лов се накани.
Видя бръмбар от трънка.
- Паяк, Паяк! - забрънка...
Уплаши се Мушица -
тая малка душица,
остави си играта
и забягна в гората.
А комари вилнеят,
бой се бият, кръв леят.
Никой от тях не сети
как се Паяк там вести,
тънка мрежа долови -
до един ги излови.
цитирай
56. анонимен - Жена си,
07.03.2010 15:19
а с какви изкълчени неща се занимаваш, от които нито ти се повишава заплатата нито пък те слагат на власт. От вън погледнато много е странно с какво се занимават българите, заточени в килийките си на национална гордост.
Скучаещи хора, занимаващи се с други скучаещи хора.

Преди да плюеш, замисли се дали би намерила занимание, което би дарило някой нуждаещ се с благото ти.
цитирай
57. анонимен - стенограма
07.03.2010 15:33
Четох я, и пак и... е то тва децата от 3ти клас няма да го направят ПУБЛИЧНО достояние щото е смешно просто! ама не съм сигурен койе по-смешен.
Президента с не ви вярвам и за какво сте тук (епа като не знаеш за какво си го приел, къде си тръгнал) или министъра че се оправдава за участието си в ШОУ. Я погледнете шоуто на слави (малката буква е умишлено малка), на същия принцип Слави требе да е направил пътека до президентсвто, премиерство..... и всяка една институция в БГ. Ама то тъй се получава че ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА.
Както знаем всички от ч дол дренки тъй че... ПОМИСЛЕТЕ преди да гласувате следващият път!!!
цитирай
58. ivoimv - войводата каза
07.03.2010 15:48
Поздравления за постинга ! Браво !Целта обаче е ББ да заеме неговото място !!
цитирай
59. анонимен - Шизоид си ама Ти
07.03.2010 15:54
Даже съм абсолютно сигурен че и на йота не можеш да се сравняваш с министър Дянков така че не обиждай ...
цитирай
60. galinabg - Поздравления за постинга ! Браво ...
07.03.2010 15:54
ivoimv написа:
Поздравления за постинга ! Браво !Целта обаче е ББ да заеме неговото място !!


Благодаря ти:)))) Не знам кой каква цел има. Не съм на ничия страна. Но съм против гаврата и унижението на хората! За това Дянков, в този случай, получава моята симпатия и подкрепа!
цитирай
61. emil60 - Тук има качество!
07.03.2010 16:19
Като изключим емоционалните избухвания в коментарите, се радвам на всеобщия възход на всички участващи. Радвам се, че мога да ви чета. Поздравления за постинга и от мен.
цитирай
62. haralanov - Здравей,Галя!
07.03.2010 17:11
Аз не мога да кажа,че това е било начин за ,,отстрелването,, на Дянков.Той уж бил пречката за построяването на АЕЦ.По-скоро Гоце се докачи.Нищо повече.Реагира като човек с ниска култура.10 години този мерзавец...После ще си приписва заслуги за членството ни в НАТО и ЕС...И кара Дянков да се извинява на всички бедни и отрудени...Това е абсурд!
цитирай
63. анонимен - http://versus. bg/?ff=64 ----...
07.03.2010 17:19
http://versus.bg/?ff=64 -------- ТУК МОЖЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ СРЕЩУ ПЪРВАНОВ , СОЦИАЛНИЯ МИЛИАРДЕР !!!
цитирай
64. bloghead - Не, не е така. Не буря в чаша. ...
07.03.2010 17:30
galinabg написа:


Не, не е така. Не буря в чаша. Това е показател,че за 20 години "елитът" ни не е мръднал и крачка напред в мисленето и методите си на действие.
Този ченгесарски разпит трябва да накара мнозина да изтръпнат.
Ти нямаш ли усещането за нещо много подтискащо и плашещо?!


Ами въпросите на Първанката са като извадени от някой политически роман, и май се вписват в рамките на българския политически елит. Тъпо е ама, няма как за един ден да променим действителността.

Но относно публикуването на стенограмата съм ЗА и който оплюва самото "осветяване" на срещата, значи е против гражданското общество в България. Защото това е било официална среща на двама представители на държавата.
Ако се публикуват стенограми от всички срещи между министри, президенти и прочие, мисля, че само ще печелим.
цитирай
65. анонимен - На лов за вещици с Първанов
07.03.2010 17:36
За кой ли път става България за посмешиште на света с неадекватните действия на президента си?
Защо най-после „другаря“ Първанов, който с последната си „издънка“ наруши не само КОНСТИТУЦИЯТА на Република България, ами и всички международни закони, не си подаде оставката и да поиска политическо убежище в страната, която го възпита на „комунистически морал“
Докога ще търпи България и всички българи?
цитирай
66. veselaj - Галя, не мога да се съглася с теб този ...
07.03.2010 17:39
Галя, не мога да се съглася с теб този път. Прочетох няколко пъти стенограмата и се ужасих от несвързаните мисли на Дянков. Защо изобщо е отишъл там? Да не е очаквал, че Гоце ще пропусне случая да се изгаври с него?Не понасям комунистите, но не мога да не призная, че на фона на Дянков, Първанов направо изглежда като капацитет. Ако идеята е била да се направи услуга на Първанов, направо е изпълнена блестящо. Най-тъпото в цялата работа е възмущението от публикуването на въпросната стенограма. Не мога да понеса факта, че съм принудена да се съглася с комунистите. А напоследък често взе да ми се случва...
цитирай
67. анонимен - добре де
07.03.2010 18:20
наистина милиардер ли е Първанов или не? след като тази тема е отворена нека се изясни до край - СЕГА е момента! ако се окаже че е милиардер, веднага шут и на бунището, тя самата история ще го изпрати там както заминаха Луканков, Виденов, Софиански Петър Стоянов и още много знайни и незнайни "политици", ако няма нищо такова - тогава защо Дянков му се слага, без вина виновен? айде бе, нека каже истината какво толкова го увъртат и всеки се мъчи да извлече дивиденти
цитирай
68. анонимен - Галя,
07.03.2010 18:39
Дянков според това, което прочетох в стенограмата, дори не се е държал мъжки. В т.нар. шоу на спиртосаните опосуми на въпроса "значи е милиардер" Дянков отчетливо кимна с глава. Да, в България това кимане е "не", но Дянков не един път е казвал, че се държи като американски политик. Значи отговорът му беше утвърдителен. Пред Първанов се държи като малко провинило се момченце, което се оправдава, че са му набутали думите в устата. Ами жестовете? Не мисля, че е щял да се извини. Той е меко казано странен, на моменти ми се струва неуравновесен. И има проблем. Със собственото си его. Оттам идват и проблемите с вечните му изцепки, които се превръщат моментално в гафове. Ако има данни за имоти и пари на Първанов, не е мястото да ги афишира с думи в тв предаване. Да ги докаже с документи там, където трябва. Целият скандал в случая е дело на самия Дянков. Излишно е да се изживява като жертва, въпреки че разбирам колко неприятно е да разбереш, че не те приемат насериозно. Имам предвид думите на Първанов, че го приема единствено, защото г-н Борисов го е помолил. Първанов ясно казва, че няма нужда от извинения. И не мисля, че е сбъркал или нарушил Конституцията като е публикувал стенограмата. Дянков, всички депутати и министри са публични личности. Това не е навлизане в личния живот. Първанов не е моя президент, но в случая съм на негова страна. Омръзна ми афиширащи се за антикомунисти да ме обработват с комунистически методи. Бойко Борисов дойде на власт с обещание за нов морал в управлението. Нещо новият морал ми се губи.
цитирай
69. анонимен - http://versus. bg/?ff=64 ----...
07.03.2010 19:00
http://versus.bg/?ff=64 -------- ТУК МОЖЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ СРЕЩУ ПЪРВАНОВ , СОЦИАЛНИЯ МИЛИАРДЕР !!!
цитирай
70. анонимен - пак платен репортаж ...
07.03.2010 19:10
пак платен репортаж ...
цитирай
71. анонимен - баба Султанка
07.03.2010 19:17
Как така несвързани мисли и думи на Дянков? Напротив, мисля, че доста умело и възпитано връщаше темата на разговора на повода, заради който е там. Дянков отначало и на мен не ми харесваше, но сега ми става все по-симпатичен, един широко скроен, възпитан и благороден човек, с добро чувство на хумор. И твърд в намерението си да си върши работата, заради която е поканен в това правителство. А вие Господин Борисов ще направите много добре да защитите този млад и способен човек, вашия и нашия министър, вицепремиер, да защитите достойнството на човека и институцията, която оглавява.
цитирай
72. sande - Защо публикуваха разговора?
07.03.2010 19:35
Защото Дянков се държа възпитано, културно, сговорчиво, с желание да се стигне до помирение, обяснявайки ситуацията в шоуто.
Оказа се неподготвен за неочаквано острата и изключително агресивната атака от страна на домакина по цел спектър от въпроси.
Ако бе отвърнал на агресията по същия агресивен начин, безцеремонно и "невъзпитано", резултатът от срещата би бил друг и публикуване на стенограмата нямаше да има.
Просто за домакините нямаше да бъде изгодно публикуването й.

цитирай
73. galinabg - Галя, не мога да се съглася с теб този ...
07.03.2010 20:18
veselaj написа:
Галя, не мога да се съглася с теб този път. Прочетох няколко пъти стенограмата и се ужасих от несвързаните мисли на Дянков. Защо изобщо е отишъл там? Да не е очаквал, че Гоце ще пропусне случая да се изгаври с него?Не понасям комунистите, но не мога да не призная, че на фона на Дянков, Първанов направо изглежда като капацитет. Ако идеята е била да се направи услуга на Първанов, направо е изпълнена блестящо. Най-тъпото в цялата работа е възмущението от публикуването на въпросната стенограма. Не мога да понеса факта, че съм принудена да се съглася с комунистите. А напоследък често взе да ми се случва...


Веси, да , на различни мнения сме. Не ми се иска да споря с теб, защото знам, че каквото и да кажеш няма да е в защита на комунистите, но все пак аргументите ни са различни :))))
Виж това: http://www.dnevnik.bg/analizi/2010/03/07/869268_purvanov_na_dunoto/

Поздрави!
цитирай
74. strannica - Не!
07.03.2010 21:14
"Да, отчаяна съм. "

Не, само без отчаяние!
Защото да си отчаян означава да си без воля. А както казва И.Инджев в коментара, който си посочила, най-важното е да парализираш волята на някой, за да можеш да го изнасилиш.
Мисля, че подобни неща трябва да ни правят не отчаяни, а още по-яростни.
цитирай
75. анонимен - Ако Дянков падне-просваме се по гръб като Гърция
07.03.2010 21:32
, но понеже България не е Гърция, никой повече няма да ни подаде ръка да станем. Само Путин ще си протегне ръката да пребърка джобовете ни, за да види какво е останало. А после ща ни погребе в АЕЦ Белене.
цитирай
76. bovari - Освен всичко, което казваш в прав текст, и което подкрепям, казвам още, че
07.03.2010 21:36
целият този театър има сигурно още действия, който трябва да очакваме, но въпросът е, че качеството сега е толкова ниско, че и за любителско ниво е посредствено, а какво ни очаква в бъдеще....не ми се мисли. Жалко!
Нечисто е да говориш СЕГА за беЗработните, за страдащи българи, В КОНТЕКСТА НА лично засегнат. Ако това не е ПОПУЛИЗЪМ, здраве му кажи. При положение, че си кръстник на тройната коалиция, с тази си реакция ДОКАЗА, че и по него време единственото, за което си се грижел е твоята лична чест и достойнство, твоето Его. ВСИЧКО това на гърба на тънещите в мизерия хиляди българи.
ИЛИ ВСИЧКО СЕ СЛУЧВА, защото наистина някой се страхува от сянката си или...за бъдещето си.
Рано или късно истината, каквато и да е, ще излезе НАЯВЕ!


цитирай
77. hatanasov - ДС
07.03.2010 21:36
Като опитен агент Гоце се опитва по ченгесарски да отклони вниманието на обществото от замесването си в международни скандали - "Петрол срещу храни", убиването на животни от Червената книга, аферата "Николов-Стойков".
А каква прошка може да се очаква от агент и комунист. Да сте чули извинение за хилядите избити без съд и пррисъда невинни от неговата партия?
цитирай
78. анонимен - Когато си поискал среща за да се и...
08.03.2010 13:07
Когато си поискал среща за да се извиниш за извършен гаф, просто казваш "Извинявай". Не се обясняваш като малко момченце, което първо се радва и прави маймунджилъци пред камерата, а после се оправдава.
Ако се смяташ за министър, се държиш като такъв навсякъде и се стремиш да запазиш доброто име на държавните институции и хората, които ги представят, дори и да имаш съмнения че се извършва нещо неправилно.
Кгато имаш доказателства, тогава просто излагаш фактите.
Иначе си просто един шут.
цитирай
79. анонимен - Добре де като четете стенограмата ...
08.03.2010 13:14
Добре де като четете стенограмата къде точно намирате извинението на Дянков.Напротив той отиде при Президента да му каже ,че е тъпак и нищо не разбира и ,че даже е подведен от съветниците си какво точно е казал-след това Президента просто е побеснял и го е направил на таратор.Какво щеше да стане ако Дянков беше започнал срещата с "Извинявам се за причиненото неудобство ".Ами сега нямаше да четем стенограми и да философстваме.Като е отишъл да се извинява да го беше направил
цитирай
80. chervenata - Имате и без това достатъчно коментари,
30.03.2010 07:44
но - ГалинаБГ писанията ви бая са дозирани с преиграване.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене