Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: galinabg
Категория: Политика
Прочетен: 3396063
Постинги: 193
Коментари: 4461
Гласове: 21835
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
19.06.2010 16:04 - ВСЕКИ ОТ НАС МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ С ГЛАВНА РОЛЯ В КАЗУС КАТО "МАРИЯ МИХАЙЛОВА"...
Автор: galinabg Категория: Политика   
Прочетен: 13859 Коментари: 24 Гласове:
38

Последна промяна: 20.06.2010 12:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Много покани за каузи и групи получавам във Фейсбук.
Някой от тях приемам, други игнорирам.
Едни чета подробно, към други се включвам доверявайки се на приятелите, които ме канят. 
Тези дни получих една ,на пръв поглед, малко странна покана.
Нямах време да я чета веднага, но и не я изтрих.
Отворих я днес.
И онемях.
Казано на телевизионен език, останах в поза "Стоп-кадър".

Името на групата гласеше:
"Справедливост за следовател Мария Михайлова"

Зачетох се в информацията, публикувана на страницата - 
http://www.facebook.com/reqs.php#!/group.php?gid=131908276827056 :

"Пиша ви след огромно колебание и страх за живота си, за бъдещето си, както и това на децата ми. За жалост действията на работодателите ми стигнаха до там, че не мога да затворя уста и очи дори и аз, тихо чакащата правосъдието да победи през последните 4 години.
Моята история е сходна донякъде с разказаната в сутрешният ви блок преди няколко месеца история около смъртта на Николай Колев. Неговите предсмъртни премеждия са толкова сходни с ада, в който ме вкараха да живея през последните четири години, та се чудя дали това не е една добре отиграна схема за премахване на неудобни магистрати, какъвто бях и аз самата.
Единствената разлика между мен и него е висотата на общественото положение, това че аз съм „дребна рибка“, обикновена непослушна следователка и „добрините“, които ми сториха не идват лично от Филчев а от някой маалко по-недорасъл. Не смея да назова имена към момента от страх за живота си и за здравето на двете ми дъщери.

Ще ви разкажа накратко историята си.
Работех като следовател в 06 ТО от 1995 година, работех с любов и истинско удовлетворение, макар да съм потомствен юрист и да имах много по-примамливи финансово и в комерсиален план предложения и възможности.Бях непримирим противник на нарко-разпространителите, известна с това между тях и сред колегите си.През 2003г. Попаднах по петите на работещите за Антон Милтенов „клюна“ в 6-ти район.Оказа се, че има замесени полицаи от 6-то РПУ във въпросната групичка, както и че се ползва със закрилата на СДВР, поради което за да си свърша работата аз направих нечуваната „глупост“, прескочих тези полицейски нива и отидох на среща директно с началника на сектор „наркотици“ в НСБОП. Разказах му всичко, до което съм се добрала, показах и документално с какво разполагам и съвместно зад гърба на упоменатите по-ниски нива на МВР започнахме разследване с използване на СРС-та. След по-малко от два месеца за жалост от СДВР ни „надушиха“ и се включиха в разследването, под предтекст че работят по същия казус и може да стане 2-ри случай „Бели брези“/където се избиха полицаи/.Направиха всичко за да провалят деня на реализацията ни, но въпреки това успях да докажа дейността на организирана група за разпространение на наркотици в 6-ти район, да вкарам в ареста важни персони от групата.

За нещастие в СРС-та изплуваха доста действащи полицаи, които помагаха, предупреждаваха и т.н. групата за акции, дела и др.Започнаха молбите до мен да потуля изплувалата мръсотия, като мизата стигна до 50 000лв., но отказах. Благодарение на разкритото в 6-то РПУ бяха извършени коренни промени, уволнения, премествания, реподбор и други, за да прикрият двойните игри на служителите си и успяха. От тук започна моя ад.Започна преследване професионално, провокации по време на претърсвания, измислени жалби срещу мен и смешни дисциплинарки, които не доведоха до никъде.Един ден разбрах, че съм обект на разработка от „корупцията“ на БОП, че съм включена в списъка на корумпираните следователи.Направиха пътека до мен с оферти по дела, предупредиха ме много колеги и обвиняеми, че са подлагани на натиск да ми предложат пари по дело. 
Не приех сериозно ситуацията, тъй като бях сигурна в себе си и не вярвах че ще предприемат незаконни действия.Колегите ми се поизплашиха, станах неудобна и се поотдръпнаха от мен, все пак моето преследване можеше да попречи на тяхното благосъстояние.Така продължих да работя, да си гледам децата и да работя здраво по делата, които ми бяха разпределени./при проверка ще стане ясно, че ми бяха разпределени двойно повече дела, въпреки това при правените проверки бях с най-добри резултати/.Така живота продължаваше между домът ми, 6-то ТО и Герена, където ежедневно тренираше малката ми дъщеря.Летях като луда от дома към работата, от работата към залата на детето и обратно да прибера голямата от отдалеченото и училище и се прибирах вечер като пребита, така до следващия ден, когато търчането ми на самотна, работеща майка продължаваше.

До една петъчна вечер на 03.02.2006г. Когато подбрах децата и се прибрахме у дома.На площадката пред входната ми врата, както бях по халат и пантофи, бях нападната и пребита от лице без отличителни знаци, за което разбрах че е полицай чак, след като свърши с явно удоволствие поставената му задача.Беше извършена показна акция с автоматите, качулките и т.н. и бях обвинена в разпространение и употреба на наркотици от служители на НСБОП, но не отдел „наркотици“, както би било редно и резонно а от отдел “корупция“. Един от „посветените“ не се сдържа и ме уведоми на ушенце защо е така, защото много съм знаела, много съм била велика и пари не съм искала, но сега съм щяла да видя с кого се заигравам. За жалост видях.... Не зная защо намесиха дечицата ми, разбиха им психиката, накараха ги да чувстват вина за това, което ме сполетя.Нямаше претърсване в домът ми, както каза въпросният „посветен“ те си носеха това, което им трябва, макар да изгубиха едната от дозичките, като я търсиха час и половина и се наложи да продължат без нея, да преправят готовите обвинения.Не зная също защо не навряха тези дозички в моя халат а ги навряха в джобчето на панталона на малкото ми, тогава 10 годишно момиченце, като го тормозиха повече от час затворено в стаята с една червенокоса чума да каже, че топченцата са на майка и.Все се ядосвам, че детето ми е инатливо и прекалено свободолюбиво, но точно тези и качества не им позволиха да я сломят.Това и коства много, първата нощ дори се напишка детето, не спираше да повтаря „мамо прости ми“, да се чувства виновно за моето положение и състояние.Няма смисъл да пояснявам, че това остави огромни дири в крехката и душа и в развитието и.Голямата ми дъщеря, която беше непълнолетна тогава я заплашваха, че е наказателно онговорна и може нещо да се намери и в нея, блъскаха я, обиждаха я пред мен и пред поемните лица, които останаха ужасени и възмутени. Няма да ви изненадам като споделя, че тя мрази полицаите, като види такъв изпитва дива ярост и ненавист, съпроводени със страх да не и навредят.Все пак я дебнаха месеци след случая и дори се наложи да смениме училището, тъй като се страхуваше да излиза сама, да ме оставя сама и т.н. Успеха и рязко спадна, не можеше да се съсредоточи и да учи, все пак на плещите и се стовариха непосилни за възрастта и психиката и проблеми, вместо злободневните пуберитетски неволи.

Да не разтакавам с ужасните години, които преживяхме, здравословните проблеми, това че дори къдравата ми по рождение коса се изправи изцяло това че през тези 4 години останах с две деца без стотинка доход, защото спрямо мен беше взета дисциплинарна мярка „временно отстранена от длъжност“.
Много обидно беше това, че на първото заседание ме чакаше тълпа от журналисти, тв гърмеше от сутринта как тръгва делото срещу наркоманката следователка и т.н. В момента, в който експертите защитиха шесторните си експертизи, с които доказаха че не съм наркоманка, интереса към мен секна мигом.Защо никой не се запита щом не съм зависима защо беше всичко това, от къде са тези три дозички и купищата въпроси, които изплуват? Забравиха ме медиите, но враговете ми не.Това, че делото тръгна в нежелана за тях посока ги амбицира и това доведе очакваните събития след себе си.От касата в кабинета ми, който беше превърнат в склад и зееше по цял ден изчезнаха веществени доказателства-пари, при това само тези, които бяха описани по номера.Макар да се доказа, че моя ключ от касата не е оригинален, макар екс министъра на правосъдието Бонгалов да заяви, че оригиналът е в деловодството, бях осъдена по това дело, като множеството доказателства за моята невинност не бяха приети, нито едно от тях.

Преди осъдителната присъда и преди оправдателната за наркотиците срещу мен образуваха още едно наказателно дело, пак за веществени, прикрепени към него, при това година и половина след като съм била отстранена и след като е минало през две колежки и през прокуратурата, но обвинението е срещу мен естествено и не бих се очудила да бъда осъдена и по него.Образуваха и данъчно разследване срещу мен за авоари в чужбина, участия в задгранични дружества и т.н. глупости, при положение че продадох жилището си за да изплатя натрупалите се през периода неплатени сметки, че още дължа на ДСК части от теглен кредит, който е съдебен и новия ми апартамент е под възбрана.Не само че тези дела не им стигнаха, но миналото лято се опитаха да ми препишат липсата на 19 чугунени радиатори и делото за тях.Извадих късмет, че проверих кога ми е възложено и се оказа, че съм била по майчинство тогава.Веднага намериха делото на бюрото на прокурор при СГП, непипнато близо 10 години, но никой не ми се извини за обидите и заплахите, които ми отправиха и ужаса, че ме чака ново дело за нещо, което не съм извършила.

Като финал бях оправдана на всички инстанции по първото дело с наркотиците, по което бях отстранена от длъжност.Според Закона за съдебната власт трябва да бъда веднага възстановена в длъжност и да ми бъдат изплатени всички пропуснати за периода заплати.За това подадох молба до Висшия съдебен съвет за възстановяване, в която пои5сках след това да бъда освободена от длъжност, тъй като бях сигурна че ще ме осъдят по делото с веществените, освен това се страхувам да работя вече като следовател.Осъдителната присъда излезе след оправдателната и съответно бях възстановена и освободена в два поредни дни, което ще рече че трябва да ми бъдат изплатени въпросните трудови възнаграждения за периода.Независимо, че след това съм осъдена да не заемам длъжност като магистрат за три години, това няма значение в случая, тъй като злите гении които ми причиниха всичко това не са много компетентни като юристи и пропуснаха да вземат спрямо мен дисциплинарна мярка при образуването на второто дело.Въпреки че закона е на моя страна градския прокурор Кокинов ме извика и ме уведоми, че ще обжалва.Попитах на какво основание и той каза, че ще обжалва само периода от май, когато съм оправдана и пуснах молбата до септември, когато ВСС гласува възстановяването и освобождаването ми, тъй като в този период вече имам осъдителна присъда и не мога да заемам длъжността.Това е така, за тези месеци от края на май до септември не желая да ми се изплаща нищо, но Кокинов обжалва изцяло изплащането на полагащото ми се по закон.

Върховния административен съд се произнесе по казуса в моя полза на всички възможни нива, като на 17 май 2010г. Излезе окончателното им решение, което е с печатите на републиката и пише, че е окончателно и не подлежи на протест.Реших, че най-после ужаса свърши, особено след като бях извикана в счетоводството на СГП и подписах издадените заповеди от прокурор Кокинов за встъпване в длъжност, за освобождаване и заповедите да ми бъдат изплатени пропуснатите за периода заплати, обезщетението за напускане и отпуските, които не съм ползувала.За първа седмица от четири години насам спах, за първа седмица не получих пристъпи на паника, безпокойство и др., които ме съпътстват през тези години поради разклатеното ми физическо и психическо здраве от преследването срещу мен.Казаха ми да очаквам обаждане тази седмица за превода на парите.Обаждане получих, но се оказа че не за превода, извикаха ме да подпиша нова заповед от прокурор Кокинов, в която той отменя всички издадени от него заповеди от 01. юни 2010г., по-точно отменя възстановяването ми, освобождаването ми и заповедта за изплащането на полагащите ми се парични средства.Заповедта му се основава на устно нареждане от зам.главния прокурор при Върховна касационна прокуратура-г-н Първанов, на основание внесен протест от Върховна административна прокуратура до Върховен административен съд.Протест до съда, който произнесе своето окончателно решение, което не подлежи на протест и обжалване.Питам се „кое“ накара г-н Първанов да нареди устно на Градски прокурор Кокинов да отмени заповедите си, влезли в законова сила преди 10 дена? Коя вратичка в закона позволи да бъде внесен протест срещу решение, на което пише че е окончателбно и не подлежи на протест и това е скрепено с печат, на който е герба на Републиката?
Отвратена съм от съдебната ни система и от беззаконията, които преживях на гърба си.Убедих се, че мълчанието ми и кроткото оповаване на закона е грешка, от която се възползват хора, за които все още съм някакъв вид пречка или просто не са преживели неприязънта към мен и правят всичко възможно да съсипят окончателно живота ми и да ме лишат от законово полагащите ми се парични възнаграждения.Преминах през същински ад, аз и децата ми, бях дебната, заплашвана, опитваха да ме газят с кола пред децата,сега са на път да ми отнемат и последното, което ми се полага по закон, което заслужавам като възмездие за всичко, което ми причиниха за това, че обичах и си вършех работата съвестно.Възмездие за лишенията, през които преминахме в името на справедливостта и чистото ми име.Сега вече не искам нито чисто име, нито справедливост, тъй като такава няма.Понесох цялата абсурдна мръсотия на новото ни време на гърба си, поради което смятам да се боря за парите, които ми се полагат по закон ако ми бъдат незаконно отнети.Лошото е, че да се боря за тях без пари ще ми е доста трудно, но не смятам да оставя злите гении да победят.


Сега, след като прочетохте историята ми не смятате ли, че механизма по който ми беше затворена устата е идентичен с този, който приложиха спрямо Колев? Явно този вид дискредитиране е много ефикасен за отстраняването на всеки неудобен магистрат.В един момент нищо чудно да се окаже, че магистратите масово са зависими от наркотици или се изхранват с продажбата на оръжия.Колко удобно и колко лесно осъществимо.На всеки можеш да подхвърлиш наркотик, наказанието за това деяние е високо, обществено опасно и изключително шокиращо и съсипващо репутацията. Повярвайте, всички се разбягват от теб като от крастав.
Не зная ще събера ли смелост да изпратя написаното, а изпратя ли го дали ще рискувам да го разкажа публично? Много се страхувам.Все пак Николай Колев беше толкова „голяма“ личност и го убиха а аз „дребната рибка“ мога да бъда смачкана като муха веднага, щом започна да мътя нечии води.

На първо време имам няколко въпроса. Елементарни.

До г-н Борис Велчев:
Г-н Главен прокурор, знаетели за случая "Мария Михайлова"?

До г-н Цветан Цветанов
Г-н Министър, знаете ли за случая "Мария Михайлова"

До г-н Бойко Борисов
Г-н Премиер, знаете ли за случая "Мария Михайлова"

До г-жа Цецка Цачева
Г-жо Председател на Народното събрание,чета в Конституцията, че България е Парламентарна страна. Някои казват, че била и правова. Вие знаете ли за случая "Мария Михайлова"?

До всеки един мой сънародник
Уважаеми сънароднико,
ти знаеш ли за случая "Мария Михайлова"? Ако четеш този въпрос, значи си минал през написаното по-горе. Даде ли си сметка, че част от данъците ти са отишли за заплатите: на полицаите, спретнали "номера" на Мария; на служителите на ГДБОП - арестували "СЛЕДОВАТЕЛКАТА-НАРКОМАНКА" и тормозели децата й; на софийския прокурор Николай Кокинов; на всички по веригата на държавната Машина, съсипала и съсипваща тази жена?

Само питам.
Това мога да направя за сега.


ОЩЕ ПО ТЕМАТА:
ОТ САЙТА НА СОФИЙСКИЯ АПЕЛАТИВЕН СЪД:
http://acs.court-bg.org/img/File/Public%20Interest/2010/02-2010.htm
Мария Михайлова Михайлова-Сарян - следовател 6 ТО ССС -Оправдателна присъда  12.02.2010г.

Бившата следователка Мария Михайлова: Натопиха ме, за да прикрият служители на високи нива в МВР http://www.vsekiden.com/?p=59595

Проядена държава - в подкрепа на следовател Михайлова
http://vassilev12.blogspot.com/2010/06/blog-post_20.html





Тагове:   НАС,   може,   Михайлова,   казус,   окаже,


Гласувай:
38


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
1. karambol5 - Да аз знам за този случай ! И всички ...
19.06.2010 16:24
Да аз знам за този случай ! И всички гореизброени и надлежно попитани от теб знаят!
Сега аз искам да знам какво ще направят ! ТЕ ! Аз вече знам какво ! И то няма да се хареса на никой ,знаел и помогнал този план да бъде осъществен !
Защото са знаели и нищо не са направили ! А на мен ми писна от некадърници с претенции ! За сега толкова ! ПОсле ще стане по-интерсно !
цитирай
2. galinabg - Да аз знам за този случай ! И всички ...
19.06.2010 16:29
karambol5 написа:
Да аз знам за този случай ! И всички гореизброени и надлежно попитани от теб знаят!
Сега аз искам да знам какво ще направят ! ТЕ ! Аз вече знам какво ! И то няма да се хареса на никой ,знаел и помогнал този план да бъде осъществен !
Защото са знаели и нищо не са направили ! А на мен ми писна от некадърници с претенции ! За сега толкова ! ПОсле ще стане по-интерсно !


За да се случи всичко това - този ужас, неописуем, на една обикновена следователка - представяш ли си за каква организирана престъпност закриляна от държавата ,с нашите пари, става дума?! Наркотици, наркотрафик - ръководен от същите тези, които уж трябва да ни пазят от това?!?И който се опита да "пипне", да разрови - хоп-ужасът му се стоварва със страшна сила. Нямам думиииии!!!!
цитирай
3. alexiev63 - Отново душата ми се бунтува от...
19.06.2010 17:04
Отново душата ми се бунтува
отново питам ДОКОГА
само ехото повтаря
ДОКОГАААААААААААА!
цитирай
4. galinabg - Отново душата ми се бунтува от...
19.06.2010 17:07
alexiev63 написа:
Отново душата ми се бунтува
отново питам ДОКОГА
само ехото повтаря
ДОКОГАААААААААААА!


И моята се бунтува.
И аз питам до кога?
И Душата ми се свива от мъка....
цитирай
5. bowman - ...
19.06.2010 17:41
... Докога е лош въпрос ... по-правилно е кога ...
цитирай
6. strannica - ...
19.06.2010 18:27
Защо има такава корупция?
Защото ако знаеш, че трябва да вземеш 50 000 лв. и да си траеш или да преминеш заедно с децата си през описаното........
Не се съмнявам, че всички попитани знаят за този случай /и за други подобни навярно/. Всички по един или друг начин са в играта.
цитирай
7. fireball - И аз знам...
19.06.2010 20:26
Гледах я по телевизията и се потресох. Това е поредното доказателство, че не БАН трябва да се раформира, а ПОЛИЦИЯТА, ПОЛИЦИЯТА трябва да се рехормира другарю Борисов!!!! Докато съществува това гнездо на корупция, смрад и репресия в този си вид, България няма да мръдне на милиметър напред! Каквито и бодряшки сценарии и филмчета да показвате и разигравате!
цитирай
8. анонимен - Да. . В момента злото владее. . . Но ...
19.06.2010 20:34
Да..В момента злото владее...Но нищо не е вечно!
цитирай
9. zahariada - Преди време...
19.06.2010 21:25
...писах един текст със заглавие "Прокуратурата-кошче за политически отпадъци." Сега с МВР-министъра станаха цял контейнер. За случая разбирам сега, но за Н. Колев знам почти всичко официално и неофициално. За съжаление изход от такава ситуация може да бъде само неправов начин. Както казват психиатрите, първата стъпка е да се отстрани причината.
цитирай
10. haralanov - Хиляди пъти съм го казвал...
19.06.2010 21:49
Нямам абсолютно никакво доверие във българските прокуратура,следствие и съд!
Те са типичен пример за МАФИЯ.Тоест,срастване на престъпността с т.нар. държавни органи.Въпросите ти Галя към Велчев,Бойко,Цецка и Цецко са са повече от нормални.Проблемът е,че те са част от едно статукво,което няма нищо общо с интересите на гражданите.Това е положението...В България медийно-корпоративно-олигархичният проект победи.ЕС ли?За Четири години членство,кои от българските проблеми бяха решени?
цитирай
11. semtomovi - Много сериозен въпрос
19.06.2010 23:31
А Вие всички тука, имате ли ПРЕДСТАВА, тия наркотици с какво ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ са?
Дали има връзка между това което се случва в САЩ и Швеция днес с тия пратки, преминаващи през България? (вижте за подробности нашия случай и моите преводи в блога).

Или наркотиците с които тровят населениеето в САЩ и Швеция са синтетични (вашите тука синтетични ли са или от Афганистан)?
цитирай
12. ka4ak - Moже и да почнете да ме разбирате!?!?!
20.06.2010 09:39
Поздрави Галя!:)))
цитирай
13. karambol5 - Защо има такава корупция? Защото ...
20.06.2010 10:02
strannica написа:
Защо има такава корупция?
Защото ако знаеш, че трябва да вземеш 50 000 лв. и да си траеш или да преминеш заедно с децата си през описаното........
Не се съмнявам, че всички попитани знаят за този случай /и за други подобни навярно/. Всички по един или друг начин са в играта.

Аз знам какво ще направя. Въпросът не е в това какъв е моят избор. Въпосът е какво ще изберат неграмотните Другари ,които все още ни управляват и не се усещат какво им се случва.....или ще им се случи.....
цитирай
14. pontis - всички знаят, Галя, с изключение на Цецка, която знае само каквото трябва
20.06.2010 10:45
това може да се случи на всеки, доказана рецепта, освен това не изисква въображение или "административен капацитет"...
цитирай
15. harvi - Покъртително! Сигурна съм, че е истина!
20.06.2010 13:48
А защо са толкова малко коментарите към постинга ти, в сравнение с други теми? Ти как мислиш?
цитирай
16. sparotok - страшно
20.06.2010 21:26
Ако окупатор беше вършил такива гадости спрямо български гражданин можеше да се търси някаква логика, но българи да тормозят така зверски други българи...това е просто непонятно...
цитирай
17. анонимен - Напълно те подкрепям!
20.06.2010 21:30
Трябва да се сложи край на тази гавра с честните хора в България!
цитирай
18. galinabg - ......с изключение на Цецка, която знае само каквото трябва
20.06.2010 22:16
pontis написа:
това може да се случи на всеки, доказана рецепта, освен това не изисква въображение или "административен капацитет"...


Съмнявам се, че и него успява да "знае", Стефане. Защото й е по-лесно. Пък и никой нищо не й казва. Напротив. Поощряват я.....
цитирай
19. galinabg - А защо са толкова малко коментарите ...
20.06.2010 22:17
harvi написа:
А защо са толкова малко коментарите към постинга ти, в сравнение с други теми? Ти как мислиш?


Не знам, Ев...
Може би нямат думи....
Или имат, но....
цитирай
20. galinabg - Ако окупатор беше вършил такива ...
20.06.2010 22:18
sparotok написа:
Ако окупатор беше вършил такива гадости спрямо български гражданин можеше да се търси някаква логика, но българи да тормозят така зверски други българи...това е просто непонятно...



Разбрах, че в едно предаване днес Кокинов е определен като българския Корадо Катани...............................................................................
цитирай
21. galinabg - Трябва да се сложи край на тази гавра ...
20.06.2010 22:19
starbuck69 написа:
Трябва да се сложи край на тази гавра с честните хора в България!



Трябва.
Непременно.
Но зависи от всички ни....
цитирай
22. galinabg - Защо има такава корупция? Защото ...
20.06.2010 22:20
strannica написа:
Защо има такава корупция?
Защото ако знаеш, че трябва да вземеш 50 000 лв. и да си траеш или да преминеш заедно с децата си през описаното........
Не се съмнявам, че всички попитани знаят за този случай /и за други подобни навярно/. Всички по един или друг начин са в играта.


Ето това е най-смазващото: "..........Всички по един или друг начин са в играта."
цитирай
23. flyco - ...
22.06.2010 16:05
Не знаех за случая. Шокиран съм не от същността му, а от изявлението на магистрат, че не вярва на съдебната ни система. А ние на какво да вярваме?!?
цитирай
24. aidasv - BG
22.06.2010 20:34
За толкова кратко време при прегледа на блога две крайности -
http://tanelia.blog.bg/drugi/2010/06/22/vnimanie-obiava.565649
и това което предлагаш Галя с този постинг - стоп кадър.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене