Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: galinabg
Категория: Политика
Прочетен: 3408871
Постинги: 193
Коментари: 4461
Гласове: 21835
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
01.06.2010 08:52 - ПЪРВИ ЮНИ ЛИ? ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,.... МИНИСТРИ!
Автор: galinabg Категория: Политика   
Прочетен: 19029 Коментари: 30 Гласове:
40

Последна промяна: 01.06.2010 08:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Идвам тази сутрин в Нюз рума да спретвам Новините в Сутрешния блок и от снощи в главата ми е, че трябва да направим анонс къде и как ще бъде отбелязан Международния ден на детето - Първи юни.

image

Отварям агенциите и започвам да чета "предварителките".
Търся детски тържества.
Търся нещо прекрасно, празнично, защо не и вълшебно, подготвено за дечурлигата в тази държава, за днешния детски празник.

И какво намирам ли?

Ето, на вашето внимание, подборка, китка, потпури, "на куп" и каквото още се сетите от информациите за днешният ПЪРВИ ЮНИ- ДЕН НА ДЕТЕТО!


Борисов на церемония по награждаване на успели български деца image image Днес министър-председателят Бойко Борисов ще присъства на официалната церемония по връчване на Вторите "Годишни награди за успелите деца на България”, която се организира от Фондация "Димитър Бербатов”, съобщиха от пресцентъра на Министерски съвет.
Събитието ще се състои в 18 ч. в Народния театър "Иван Вазов” в столицата. На церемонията са поканени да присъстват министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов и министърът на културата Вежди Рашидов. /БГНЕС
http://prot.news.v2.bgnes.com/view/836080

Е, чудесно, казвам си. Не ми много ясно какво точно означава УСПЕЛИ деца, но го тълкувам нещо като талантливи. Награждава ги премиерът - ДОБРЕ!

Чета по-нататък:

Първанов на посещение в Александровска болница image image Днес в 11 часа президентът Георги Първанов и съпругата му Зорка Първанова ще посетят Детското отделение на Клиниката по офталмология в Университетската многопрофилна болница за активно лечение „Александровска” по повод пускането в експлоатация на дигиталната система за очни изображения, закупена със средства, дарени от благотворителната инициатива “Българската Коледа-2009” и Деня на детето.
Новата дигитална система позволява ранно и щадящо диагностициране на ретинопатии при недоносените новородени или родените с ниско тегло деца. Навременното откриване и лечение на заболяването ще предотврати слепота при тези деца. Със средства на инициативата “Българската Коледа - 2009” е оказана помощ за лечение и рехабилитация на 252 деца със сумата от 464 192 лева и е закупена апаратура за специализирани детски клиники за 1 546 561 лева. /БГНЕС
http://prot.news.v2.bgnes.com/view/836086

Преглъщам и това "събитие". Медицинска апаратура за лечение на деца - ДОБРЕ.  Иначе знаете мнението ми за "Българската Коледа" и други подобни "мероприятия", но това сега няма значение. За децата е. От Президента е.

Продължавам по-нататък:

60 години Национален дворец на децата image image Днес Националният дворец на децата чества 60-годишнина от създаването си.

Като уникално звено на Министерството на образованието, младежта и науката дворецът заема особено място през годините. В него пълноценно се ангажира свободното време на децата и младежите. Целогодишно се предлагат разнообразни дейности в различни културно-образователни области. Под покрива му се осигуряват подходящи условия за творчество и изява на младите хора. Досега през клубовете, кръжоците, художествените състави и спортните прояви на двореца са преминали над половин милион деца. Честването на 60-годишнината на Националния дворец на децата е под патронажа на министъра на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов. /БГНЕС

Дворец на децата. Национален. Кръжоци. Художествена самодейност. Първи юни. Министър на образованието. ДОБРЕ! И това преглъщам.

Следващата "новина":

Здравният министър ще изнесе беседа image image По повод Международния ден на детето – 1 юни, министърът на здравеопазването проф. Анна-Мария Борисова ще бъде гост на 127 СОУ "Иван Николаевич Денкоглу” в София.

Проф. Борисова ще проведе среща-разговор с ученици от 6-8 клас за значението на здравословния начин на живот на подрастващите. Ще бъдат раздадени информационни материали за вредата от тютюнопушенето и употребата на алкохол, ползата от здравословното хранене и физическата активност, компютрите и децата, как да се справим със стреса. Събитието е от 9 ч. в 127 СОУ – ул. Парчевич” 43. /БГНЕС

Деца. Здраве. Здравословен начин на живот. Друго си е на връх Първи юни да те светне по тези въпроси лично здравната министърка.

Продължавам с "предварителките":

Министър Найденов открива детски празник във Враца image image Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов ще открие днес детски увеселителен празник във Враца, съобщиха от пресцентъра на Министерството на земеделието и храните.
Събитието е по случай Деня на детето и Деня на Ботев, от 12 часа в Градската концертна зала на град Враца. По-късно вечерта, от 19:30 часа, министър Найденов ще присъства на тържествен концерт в града по повод Празника на Ботев – 2 юни. /БГНЕС

Тук вече започвам да се затруднявам в превода на първоюнските "празненства" в страната! Трудно и с много фантазия правя връзка между министъра на земеделието и детския празник?! С малко повече абстрактност и контекст -ДОБРЕЕЕЕ! И това го отмятам.

Първоюнските ПР-пресцентрови съобщения продължават да ме заливат. Идва ред на това:

МТИТС издава пощенска карта за юбилея на детския хор на БНР image image Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията (МТИТС) ще пусне в употреба издание на тема "50 години детски хор на Българското национално радио”.
Церемонията е днес от 10 ч., в Музея на съобщенията, ул. "Гурко” № 6. Илюстрованата пощенска карта на цена 0,35 лв. се отпечатва в 765 броя. Художник на проектите е Мая Стайкова. /БГНЕС

Юбилейна марка? Защо не?! Току днес поне две деца намерят вътрешния си порив за вливане в редиците на филателистите. Даже екстравагантно ми прозвуча, на фона на изсмуканите от пръстите по-горе съобщения.

НО ЕТО ТУК, ТОВА, КОЕТО МЕ ОЧАКВАШЕ, СЕ ОКАЗА НАПРАВО СЪКРУШИТЕЛНО.
ОНЕМЯХ:

Ден на отворени врати в Българската армия image image Поделенията от Сухопътни войски в гарнизоните в Плевен, Карлово, София - кв. Горна баня, Стара Загора, Пловдив, Сливен, Асеновград и Белене ще отворят врати за посещение днес, 1 юни, по повод Международния ден на детето.
Гостите ще могат да разгледат въоръжение и бойна техника. Авиобазите в Крумово, Безмер, Балчик и военноморските бази Варна и Бургас също ще отворят утре врати. В тях ще бъде показана авиационна и морска техника.


ГЕНИАЛНО!!!!
Ама разбира се, че ден на отворените врати Българската армия трябва да прави точно на Първи юни!

Колко мило?!
Направо се разнежних.

Неусетно пред очите ми възкръсна цяла манифестация от мили, усмихнати дечица с автомати през рамо!

Ето виждам и БТР да се задава, а от люка му помахва едно такова сладко, русоляво с къдрички командирче!

Тук вече се и просълзих. От вълнение.....

А около мен, нямаше как да не ги позная, цяла редичка ПР-и от пресцентровете на министерствата и ръкопляскат ли, ръкопляскат......

Толкова енергично и отчетливо, че звуците, които започвам да долавям са като онези ...ОТ ЗАЛПА НА АВРОРА......

Вълнуващо!

image

Понякога си мисля, аз ли нещо съм се бъгнала от диагнозата "професионална  деформация" или хората около мен са изтрещяли до неузнаваемост?

Възможно ли е един Ден, какъвто е Първият на юни, да изглежда така, както ви го описах?

Децата и политиците.
Политиците като деца.
Децата като политика.

Нещо като политика по детски.
Инфантилно.

И скучно.
Чак досадно!





Тагове:   юни,   министри,


Гласувай:
39


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. miralyub - дамммм- политиците стават все п...
01.06.2010 09:09
дамммм- политиците стават все по-нагли и опорочават всичко.
окупираха и празника на децата...


цитирай
2. divna8 - Признавам си... виновна съм... :)))
01.06.2010 09:26
Чели са призива ми за 1 юни, но... не са го доразбрали, Галина... Трябваше да се досетя да дообясня, що е ДОБРО или поне линкда дам :( Съжалявам, но забравих, че политиците в БГ само си играят на политика и управление... Само дето не така спонтанно и искрено - като децата. Защото децата си вярват докато играят и творят, а политиците ни... само играят - фалшиво...
Виновна или не - да ти честитя на теб поне: радвам се, че има журналисти, които милеят къде и как да празнуват децата, истинските деца :):):)
цитирай
3. palisandar - Скучно - да, плоско - да, изчерпано - ...
01.06.2010 09:43
Скучно - да, плоско - да , изчерпано - три пъти да .... Поли или монотици...

Юни проходи днес ... Мимо отбелязването ... С безгрижието , което етикира детското ...

––––––––––––––

Весел ден, Галя ! Закарфичен. За опашката на хвърчило ... :))))

цитирай
4. nicodima - Ох, ама нали тези деца трябва да си мечтаят един ден да станат войници!
01.06.2010 09:51
Какво чудно, бе Галя?
Като ги натисне безизходицата какво друго да станат - пушечно месо!
Днес проф. Борисова ентусиазирано обяснямаше по Нова как децата, като чуели въпросната и песничка от компютъра / там за осемте литра мляко и тоновете зеленчуци /, щели да свалят слушалките, да отидат в кухнята и да кажат на майка си: " Налей ми чаша мляко!"

А бе, тези хора деца имат ли, да му се не види???

И още едно допълнение - нека в този ден за малко оставим празните откъм съдържание фрази и да обърнем малко внимание на собствените си деца, които всеки миг имат нужда от нас... да си поговорим с тях, да се опитаме да бъдем малко деца с тях и всеки ден в годината да е ден на детето, ден на бъдещето ни, което зависи от нас...
цитирай
5. karambol5 - Не знам дали да се смея. . . . но ще п...
01.06.2010 09:55
Не знам дали да се смея....но ще предпочета да се засмея ,защото смехът е нещо ДОБРО :)
Да са живи и здрави деца ,за да си направят празника сами :))) те го могат ,защото в душите им всеки ден е празник...или поне се надявам да е....
цитирай
6. mamkamu - Абе аз едно време не слушах новин...
01.06.2010 10:13
Абе аз едно време не слушах новините, защото все започваха така: "Днес другарят Тодор Живков...", "Другарят Станко Тодоров...", "Другарят Пеко Таков"..." и все подобни скучнотии.

Напоследък взех отново да не ги слушам!

Чудя се, как някои частни медии звучат днес по-скучно от БТ през 89-та! За мен въобще не е новина, че здравния министър щяла да ходи в някакво си училище да изнася беседа или пък Бойко щял да посети поредното тържество. Ако трябва да перефразирам Мечо Пух: Колкото по-скучно, толкова по-скучно :)

Понякога се питам дали не разбирам повече от журналистика от някои "известни" такива и от техните собственици :) Или всичко е въпрос на политика, а?
цитирай
7. jivi93 - Честит празник на всички!
01.06.2010 11:00
Нека всички деца живят щастливо!
Нека всички родители са спокойни за бъдещето на децата си!
Нека всеки запази детското в себе си и не забравя да мечтае, да играе,
да се весели, да гледа на света с широко отворени очи и да обича!
цитирай
8. svoboda64 - След всичко прочетено по-горе ми идва клишето
01.06.2010 11:41
с полифункционална употреба: Кажи му политик и не го обижда повече :)

А иначе: Честит празник на Детето! Прави са някои от по-горе коментиралите: децата имат достатъчно фантазия, за да направят празника си! Та и ние да се повеселим покрая тях.

Лек и усмихнат ден на всички!
цитирай
9. injir - Ами, то, май, празникът не е за де...
01.06.2010 13:18
Ами ,то, май, празникът не е за децата. Пак е за възрастните. Дето си играят на:,,Дай си ми куклите, на ти си парцалките!,,.
цитирай
10. haralanov - Диагнозата ти е точна Галя!
01.06.2010 13:20
Става въпрос за напълно деформирали се и деградирали типове,благазвучно наричащи се български политици.Уж в името на децата си правят евтин PR.Кой в болница,кой на спортна площадка...Важното е да сме на първа страница на ,,водещите издания,,.Може и да не съм прав!Но на практика така излиза!
цитирай
11. rpatel - Ох! Боже мили! Думи нямам вече, п...
01.06.2010 13:36
Ох! Боже мили! Думи нямам вече, понеже децата не са електорат, успяха да намерят друг, и то простошки начин да ги използват за собствените си цели и политически ПР! Цялото това описание ми напомня за времето, когато в учебниците имаше снимката на другаря Живков с пионерите. Същия евтин ПР, с две думи, вижте ни колко много сме се загрижили за децата! Ама да се сети някой да вдигне детските надбавки, не нали. Защото това струва пари! Къде къде по-лесно е да ръсиш мъдрости като министъра на здравеопазването (визирам онова простовуто въже) или просто да се хилиш мазно (както най-вероятно са направили всички гореизброени герои). Ама това да вземеш реални мерки България да не е на едно от първите места в черните статистика по брои на деца свидетели на насилие, загинали в катастрофи или живеещи под прага на бедността, е това е сложно и струва пари. С него ще се занимаваме някой друг път. Сега ще се усмихваме и ще раздаваме автографи и ще говорим високопарни приказки. Това го умеем добре. Пък и всички са доволни и не струва скъпо. Какво повече да искаш?
цитирай
12. mikino - Честит І-ви ЮНИ на всички!
01.06.2010 13:39
Оффффф.... Не знам вече какво да кажа! Със сигурност обаче никъде не виждам новина, за тези дечица, които на І-ви юни ще гледат света през прозореца на някой дом за деца без родителски грижи или от вкъщи, защото мама и тате са на работа и няма кой да свали инвалидната количка по стълбите!
Няма ли простаците в парламента да се сетят, че не само тяхната гуша е важна?
Някои от тези мили дечица не знаят какво е портокал и някои не са виждали никога електрическо влакче или някоя друга играчка, с която нашите деца свикват и изхвърлят още на втория ден! Колко бизнесмени отделят от "скромните си печалби" за такива деца?
цитирай
13. kasnaprolet9999 - Е, кой как може, военните с пушки и оръдия,
01.06.2010 17:08
те вероятно като малки това са избрали на пощапулника си и сега си мислят, че са пример за подражание. Не се ядосвай, а ела при мен да се насладиш на по-ценни неща.
цитирай
14. mileidi46 - :((((((((
01.06.2010 17:11
:(((((((
Пълна скръб сме си....
цитирай
15. zahariada - Привет!
01.06.2010 17:52
Не ми е в стила, но ако се беше разровила още, може би щеше да намериш "отворени врати" и на гробища. Съжалявам, но нещо съм бесен. Хубава вечер!
цитирай
16. inel379 - Честит празник на всички наши деца!:)
01.06.2010 17:53
Да се постараем да свалим напрежението около тях, за да проявят творческите си заложби и да изживеят пълноценно красотата на детството!
Всяко дете трябва да бъде щастливо!
Другото...няма смисъл от коментар точно днес!
Ведра вечер!:)
цитирай
17. анонимен - Какво лошо има в посещението на деца ...
01.06.2010 19:00
Какво лошо има в посещението на деца в институцията, която защитава националната сигурност и неприкосновеността на границите на Република България? Патриотизмът трябва отрано да се възпитава и неуместните ви иронични забележки са в ущърб на родолюбието на децата. По-малко ирония, по-малко цинизъм - необходимо е за по-добрата атмосфера в България. Важи най-вече за хората в медиите.
цитирай
18. lado - Какво лошо има в посещението на деца ...
01.06.2010 21:50
llllllllllllllllllll написа:
Какво лошо има в посещението на деца в институцията, която защитава националната сигурност и неприкосновеността на границите на Република България? Патриотизмът трябва отрано да се възпитава и неуместните ви иронични забележки са в ущърб на родолюбието на децата. По-малко ирония, по-малко цинизъм - необходимо е за по-добрата атмосфера в България. Важи най-вече за хората в медиите.

Като въшка на чело се открояваш! Бегай на мероприятие,че ще ти пишат отсъствие, и няма да се видиш по телевизията..., а сега вървят едни съкращения - шефа ти ще си помисли лоши неща за тебе...
цитирай
19. demograph - Това искаше да кажеш на парадуващите. Нали Галина?
01.06.2010 22:08
А двугодишният Дани можеше днес да получи подарък по случай Деня на Детето....
Не го получи. Защото ОСЕМ лекари и много пъти повече бездушни като тях медицински сестри и разни медицински работници и медицински чиновници без сърца ТРИ дена!!! гледат как това детенце си отива и му отказаха дължимата му медицинска помощ...Ето това са въпросите ти нали Галина:
- Защо Президентът не застана гневен пред камерите и не вдигна вой до небето за непростимата загуба!!??
- Защо Премиерът не заплака пред камерите за преднамерената смърт на едно българче!!??
- Защо здравната министърка не обяви седмичен траур в болниците за да почете жертвата на погубеното от подопечните и "специалисти" дете!!??
- Защо Националния Дворец на Културата не откри фотографска изложба за историята на умъртвяването на едно дете !!??
- Защо министър Найденов не задели малко замеделска земя за построяването на детска площадка в памет на убитото от държавата момченце!!?
- Защо Българската армия не организира паметна вечерна проверка - заря в чест на загиналото от държавно насилие момче-бъдещо командирче!!??
Защо Българските пощи не издадоха паметна марка с лика на погубеното от лекарска некадърност и държавно равнодушие двугодишно българче-може би бъдеща световна величина!!??
- Защо българския парламент не взе решение да се издигне монумент на опустошената от скръб душа и изсушеното сърце на майката!!?
- Защо не се намери един роден от майка човек,да каже на тези наивни нещастни родители на покойното момченце:
- Не вярвайте на тези бездушни некадърници!
- Не вярвайте на тази мъртва държава!
- Палете колата и отивайте в Одрин, Букурещ, Солун, Ниш,Скопие, Одеса, Виена, Берлин, Лондон, Париж, Кайро, Аман, Москва,НЮ Йорк...където и да е, но не се доверявайте на тези хора с жълтици в очите и камъни в сърцата.
Никъде нямаше да ви върнат. Никъде нямаша да убият детето ви...!!??
Насякъде другаде извън България детето ви щеше да бъде прието и спасено без даже мисъл за колебание! Защо!!!!
цитирай
20. voinov50 - Е,
01.06.2010 22:24
Само заради коментара на Демографа си заслужаваше да вляза тук..., пък и заради другите...
На същото мнение съм.
цитирай
21. анонимен - Какво лошо има в посещението на деца ...
01.06.2010 23:21
lado написа:
llllllllllllllllllll написа:
Какво лошо има в посещението на деца в институцията, която защитава националната сигурност и неприкосновеността на границите на Република България? Патриотизмът трябва отрано да се възпитава и неуместните ви иронични забележки са в ущърб на родолюбието на децата. По-малко ирония, по-малко цинизъм - необходимо е за по-добрата атмосфера в България. Важи най-вече за хората в медиите.

Като въшка на чело се открояваш! Бегай на мероприятие,че ще ти пишат отсъствие, и няма да се видиш по телевизията..., а сега вървят едни съкращения - шефа ти ще си помисли лоши неща за тебе...


Ой, ладо, ладо, ....не бих нарушил вярата ти в конспиративната ти душа.
цитирай
22. galinabg - @до всички
01.06.2010 23:23
Я, колко сте ми много!!! Благодаря ви, че наминахте! Благодаря за пожеланията! Зарадвахте ме, че сме единомишленици. За кой ли път :)
Признавам си, че нямам сили да отговоря на всички поотделно и ви моля за разбиране :))))
Не мога да отмина обаче 2 от коментарите. /не бързайте с вашите, не е лично отношение :)/
Поздрави от мен, още веднъж!!!

Сега отговорите ми до:

@19. demograph -
Онемяла съм! Засрамена съм. Да, това са въпросите, които ТРЯБВАШЕ да задам!Но твърде елементарно ....не го направих. Реших да се пошегувам. Реших този път да не съм остра и заядлива. Груба грешка!
Ще я поправя, обещавам ти!
Заради Дани.

@llllllllllllllllllll -
Патриотизмът
родолюбието
ирония
цинизъм
атмосфера в България

Хайде сега още веднъж прочети това, което ни е написал demograph. Прочети го пак. И пак.
След това постави на произволно избрани от теб места в текста думичките, които извадих от коментара ти /използвани най-вероятно за придаване на по-голяма драматургия в кадъра/.
Ама където искаш ги постави.
Все ще са на място.

И ако позволиш още нещо: патриотите, които познавам и за които съм чувала са все хора с имена. Изписани с букви, не с чертички....
цитирай
23. demograph - Благодаря Ви, че прочетохте болката...
02.06.2010 01:18
Такава няма в сърцата на парадуващите.
Там няма сърца и души.
Там няма сълза и болка.
Там има
Власт,
Пари,
Влияние,
Козируване,
Маршируване,
Надумване,
Наддумване,
Одумване,
Залъгване,
Надлъгване,
Прилъгване,
Запиване,
Напиване,
Надпиване,
Приписване,
Описване,
Надписване,
Наяждане,
Преяждане,
Ояждане,
Надуване,
Поддуване...
Там е само Голямото Пърдуване!
...............
Извинете.
Не спете спокойно.
цитирай
24. pegas08 - Допълвам, ако може!
02.06.2010 05:19
мои приятели - шегобийци , направили спонтанна , блиц анкета в столично училище, тип- основно, сред петокласници.

Резултатите са смайващи!
Нося пълна отговорност за тяхната достоверност!

И така: анкетирани 23 петокласника, на първи юни 2010 г. град София.

Въпросът е кратък: Миличко, в каква страна живееш?
Изисква се максимално кратък отговор.

Слушай отговорите и си пей песента: "Утре започва от днес"


Трима са доволни.Двама не знаят, явно са извънземни. За трима , страната е добра, но с лошо управление.

Останалите българчета, петокласници, утрешни граждани, дават следните категорични определения:

задръстена, боклучийска,малоумна,недоразвита, смотана, отврат, катафалка,западнала,сметище, шибана!!!

Това е истината! Какво ще правят нататък тези хубавци, само те си знаят!

Какви букварчета са учили, какви уроци са чели, кои госпожи са ги обучавали и възпитавали...остава загадка. Отговорите са напълно достоверни.

Вашият коментар!
цитирай
25. lado - мои приятели - шегобийци, напра...
02.06.2010 08:23
pegas08 написа:
мои приятели - шегобийци , направили спонтанна , блиц анкета в столично училище, тип- основно, сред петокласници.

Резултатите са смайващи!
Нося пълна отговорност за тяхната достоверност!

И така: анкетирани 23 петокласника, на първи юни 2010 г. град София.

Въпросът е кратък: Миличко, в каква страна живееш?
Изисква се максимално кратък отговор.

Слушай отговорите и си пей песента: "Утре започва от днес"


Трима са доволни.Двама не знаят, явно са извънземни. За трима , страната е добра, но с лошо управление.

Останалите българчета, петокласници, утрешни граждани, дават следните категорични определения:

задръстена, боклучийска,малоумна,недоразвита, смотана, отврат, катафалка,западнала,сметище, шибана!!!

Това е истината! Какво ще правят нататък тези хубавци, само те си знаят!

Какви букварчета са учили, какви уроци са чели, кои госпожи са ги обучавали и възпитавали...остава загадка. Отговорите са напълно достоверни.

Вашият коментар!

Тези квалификации са ги научили вкъщи или на улицата....Дори и набеден педагог не би си позволил да говори подобни неща на децата!
цитирай
26. pontis - Истината- поздравления за Галя и за коментара на Demograph
02.06.2010 08:44
...
цитирай
27. blagovestie - Ох, не стига, че
02.06.2010 10:46
ограбват и нашия ден, а косвено или не толкова и всеки ден на децата ни, но и на Първи юни не се стърпяха да останат на преден план, сякаш не ни се набиват прекалено в очите...
Ползотворен ден, Галя! :*
цитирай
28. injir - galinabg!
03.06.2010 22:52
Ето, при теб е дошла Истината.
цитирай
29. jorkaeff - Истина
09.06.2010 16:42
Първанов на посещение в Александровска болница

"Днес в 11 часа президентът Георги Първанов и съпругата му Зорка Първанова ще посетят Детското отделение на Клиниката по офталмология в Университетската многопрофилна болница за активно лечение „Александровска” по повод пускането в експлоатация на........."

Само искам да кажа че днес 09.06.2010г. АЗ БЯХ ВЪВ ВЪПРОСНОТО ОТДЕЛЕНИЕ И НИЩО НЕ Е ОТКРИТО И ПУСНАТО В ЕКСПЛОАТАЦИЯ. В този момент имаше 5-6човека строителни работници които се опитваха да работят, а по вентилационната инсталация всичко беше тотално объркано (и ако не се оправи има голям риск от зарази). НЯМАМ ДУМИ, как може тая мижитурка да ни е президент и да играе роли на откриване и т.н.Само една стая е оформена за да може камерите да снимат всичко е било прах в очите на хората, а ние си стоим и си гласуваме за тия мерзавци....НЯМАМ ДУМИ
цитирай
30. demograph - Българската държава е един голям блъфффффффф
28.06.2010 23:33
Имитация...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене