Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2010 08:50 - Тайните служби и мафията - родени от Скорпион
Автор: silvaantonydon Категория: Политика   
Прочетен: 13343 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 08.03.2010 10:52


Тайните служби и мафията - родени от Скорпион Сряда, 28 Октомври 2009, автор: Силва Дончева

 

image Всеки, който има поне малко интерес към мистичните знания знае, че в астрологията не се прави разлика между полицията, тайните служби, тайните общества, данъчните, митниците и мафиотските структури.
В практиката те се разглеждат винаги под една и съща шапка и под един тип влияния. Имат един източник със специфична характеристика и той идва от съзвездието Скорпион. Някои отлики се налагат единствено поради различното отношение на обществото към едните и другите, но ако човек ги погледне отвътре няма да намери такива. А деференцираното отношение е чисто и просто поради невежеството, инерцията и лековатостта в мисленето на повечето хора.
Обществото приема службите като някаква изначална даденост, данъчните също като предопределеност, а полицията е неизбежна необходимост. Никой и през ум не му минава, че може и без тях или поне без 90% от тях. Въпрос на мислене. А оттам нататък това ще се случи.

Всъщност и мафията се приема за даденост в повечето държави, включително и в България.
Всички смятат, че тя е неизбежно зло и няма как да се избегне. Надеждите на всички не са в нейното премахване, а в нейното ограничаване. Какъв конформизъм!

Никой не се замисля, че всъщност мафията е неизтребима - не, защото се е свързала с държавната машита, а защото е част, орган от държавната машина. Тя е дълбоко интегрирана в изначалната идея за държавата, създадена е от нея, управлявана е от нея и е контролирана от нея. А нима някой смята, че има организъм, който да откъсне жива и необходима част от себе си. Няма такъв! Дори и когато държавата се прави, че се бори с тази своя част, това е всъщност нейното наблюдение и насочване на дейността на този орган. Защото мафията, както и държавната администрация, има силна тенденция към разрастване и образуване на туморни образования. Затова и от време на време с лечебна цел са необходими някои корекции и обновяване. Тези мерки обаче в никакъв случай не са насочени в полза на гражданите, а се осъществяват с цел стабилизиране на самата държавна структура като същностно репресивен апарат.

На практика няма особена разлика между голямото и малкото, между майката и дъщерята, между държавата и мафията.
Приликите са повече от очевидни:

1.За да съществува държавата събира данъци и такси от гражданите, за да ги охранява. Интересно от кого? Нейните момчета и момичета ритмично контролират и събират налозите и данъците /рекета/ от всички и за всичко. Вследствие на това босовете, разбирай икономическата и политическата върхушка: мощни икономически субекти, депутати, министри и висши военни живеят като крезове. Къде беше казано, че в условия на демокрация управляващите трябва да са слуги на народа. А щом са слуги трябва да живеят като слуги, с най-необходимото. А другото трябва да бъде мисия и служба. Или по-точно празни приказки за наивници. Или още по-лошо абсолютни и стопроцентови лъжи и измами.
2. На второ място държавата твърди, че прави всичко това, за да ни охранява от някого. Поради това тя прави следното, създавайки съвсем целенасочено препятствия и врагове, с които уж да се бори.

- Съвременните държави поддържат всички благоприятни условия за създаването на достатъчно невежи, болни и нещастни хора, които или да са склонни да извършват престъпления или да се страхуват от такива. Не може да бъдеш честен, почтен, мил или дружелюбен, ако си изоставен в дом за сираци, ако почти не виждаш работещите си от сутрин до вечер родители или когато учителите ти не стават почти за нищо и са на дъното на обществената стълбица. Още по-малка мотивация имаш да си свестен, ако са ти казали, че си създаден случайно от милиарди възможности и така или иначе някой ден ще умреш. Съвсем в ранна възраст разбираш и че достойните са по-скоро изключения или мъртви и за тях по правило не се тръби освен на празници. Не можеш и да се удържиш да си разумен и уравновесен, ако от сутрин до вечер слушаш малоумни реклами за съвършенни продукти и хора, неизбежно противопоставяни на ужасни новини и още по-кървави и сълзливи филми. Това е вероятно в името на паритета в съзнанието. Проблеми имаш и заради липсата на примери, че добри хора наистина има и че те са успяващи, а не само духовно богати. И след всичко това, ако не станеш престъпник ставаш един уплашен, треперещ и лесен за манипулиране човек без цел. Еднодневка за еднократно използване.

- Съвременните държавите създават достатъчно центрове на напрежения и войни, за да държат хората в страх и да харчат обществените блага за оръжия и издръжка на никому ненужни структури като полицията, разузнаването и армията. Междудругото масовото разрастване на хомосексуалността в древността е възникнало точно заради непрестанните походи и войни и напълно неестествения живот на войниците. А пък войните са си чист продукт на ненаситната алчност на държавната машина и изкривяване на основните човешки цености. Винаги съм се чудила как може няколко хиляди /дори милиони/ млади, здрави, силни и що годе интелигентни мъже да влизат без да се замислят в кървави и неподлежащи на никакво описание касапници с цел да грабят, опожаряват и унищожават чуждия труд. А и на всичко отгоре след това победителите, които винаги са си най-обикновени мародери и главорези, се наричат герои. Кулминацията на този малоумен процес е последният век, чиято първа половина преминава във война. След като си изработват повода за започване на поредния грабеж и убиват Франц Фердинанд, Великите сили започват джентълменски да си обявяват война, за да се защитават една друга. Това лицемерие трудно може да се побере в нормален човешки мозък. Австро-Унгария обявява война на Сърбия заради убийството на скъпия престолонаследник. Русия майчински в защита на Сърбия обявява мобилизация, а Германия само това чака, за да и отговори със същата загриженост за Австро-Унгария. А Англия не може да преживее германската окупация на Белгия и защитавайки я преминава Ламанша. Господи, какво масово благородство! След това няколко милиона глупака измират геройски в окопите, докато защитаващите ги родни държави си разпределят рекета след мирните договори. А вдовиците, майките и милионите сирачета тънат в безпросветен ужас и подчинение.

- Държавите мощно толерират и различията и конфронтацията между хората. Системата на конкурси и конкуренция е такава, че винаги една част от обществото е по-задоволена, по-образована и по-здрава от другите. Така се получава ситуацията „сит на гладен не вярва”, а и се създава убеждението, че с повече късмет и усилия всеки може да постигне каквото желае. Пълна илюзия.

- Държавите държат и монопола върху социалното и здравно осигуряване, което е на практика тотално източване на енергията и богатството на обществото. Здравните каси облагодетелстват фармацевтичната мафия, чийто дилари са лекарите. Те и дума не споменават, че причините за лошото здраве са не липсата на пари и технологии, а тоталният стрес в жестоката конкуретна среда на работните места, неестествения начин на живот, липсата на благородна мотивация и цел на живота, отровните храни, които са под същата държавна охрана и не на последно място медийното проминаване на мозъци, че си еднодневка, която трябва да вземе от живота всичко, което може тук и сега.

- Най-голямото престъпление на тази мафиотска върхушка е религиозното напрежение, защото БОГ Е ЕДИН. А по-голямо лицемерие от това да убиваш и унижаваш хора в името на любовта и милостта няма.

- Образованието също е относително. Дори в страните от така нар. „Златен милиард” то на практика не става за нищо. В училищата се толерира мръсната конкуренция и схематичното конкурсно начало, състезателния принцип, арогантното доминиране на най-добрите, надмеността, гордостта, презрението към другите, агресията, критикарството, суетата, модата, вещоманството, хищническото консумиране на вещи и удоволствия, на заден план нежно се издигат в култ алкохола и наркоманията. Това е резултатът от по-високото образование. По този начин много образовани хора излизат от университетите с нулев морал и с високи знания как да го приложат за своя изгода. Разбира се, има и незначителни изключения.

Резултатът от всичко това са зависими и болни хора.
Те плащат, за да бъдат пазени от несъществуващи врагове. „Радват се” на постиженията си извоювани с безсънни нощи, много компромиси и често със стъпкването или прецакването на някой друг или с недостатъчната близост със семейството. Децата израстват без любов и достатъчно внимание по детски ясли и градини. Като пораснат непрестанно плащат, за да имат някоя модна глупост или, за да изядат или изпият някой скъп боклук, а на по-късен етап се разоряват, за да се излекуват от всичко това. Нещо, което на практика е невъзможно, защото не можеш да имаш здрави хора с болна психика. Само парите си се въртят, а определени хора изсмукват енегията на всички. Заблуда е да си мислим, че сме на върха на хранителната верига. Над нас има умни и невидими вампири.

И всичко това, защото на практика разлика между репресивния апарат на държавата и престъпните структури няма. Те са едно и също. Едните съзнателно и недотам съзнателно поддържат другите. Защото измамата и лъжата са приоритет не само на престъпниците, те са основен стълб и в мисленето на елита на управляващата класа. Тя още преди много векове си е дала сметка, че най-лесно се управляват невежи, болни, слаби и обезверени хора.

Затова държавата няма интерес от вкарване на 90% от следствата на обществото в образованието и отглеждането на децата. Няма интерес от индивидуална работа с всяко дете, от обучение и работа с родителите. Няма интерес да дава цел на човешкото съществуване. Няма за цел дори да търси смисъла. На робите не им трябва смисъл. В училище се учи всичко друго, но не и основното в живота: Някои учители казвали ли са ви кои сме ние, откъде сме, на къде вървим? Дори не се отговаря на по-лесния въпрос: как да бъдем родители? Държавата няма интерес от нищо истинско. За нея най-важно е да се работи в страх и да има репресивен апарат, оправдан за борба с несъществуващи опасности. А на практика той контролира обществото, пази мафията в определени оптимални рамки /някой трябва да осигурява наркотрафика, хазарта и проституцията/ и защитава богатствата на богатите. Затова никой няма да научи децата на най-същественото:

1. че са безсмъртни и божествени същности.
2. че за престъпленията винаги се заплаща и това е просто въпрос на безкрайното време, което всеки от нас притежава.
3. че не може да построиш щастието и съвършенството си чрез подтискането, убиването, ограбването, презрението, критикуването и купуването на другите. Това изгаря човешкото съзнание и в него надделява животинската природа.
4. че няма нужда някой да те пази, защото обществото от истински знаещи, разбиращи, любящи и можещи хора е силно и няма нужда от репресивен апарат. А истинският контрол е контролът на всеки човек върху самия себе си. Но той трябва да знае затова и да има възможността и свободата да го осъществи. Затова Бог ни праща Учители, а не императори.....

Държавата обаче няма нужда от такива хора и съответно от такова знание. Тя има нужда от мафия, от полиция, от данъчни и митници, защото те са един и същ безмилостен господар. Има нужда от разделение, скандали, страшни новини и приятни реклами, които да се редуват в затъпеното съзнание на хората с още по-тъпи шоу-програми, където хората радостно се елиминират, изгонват и унижават.

И затова Скорпионът, който носи същността на страха, коварството и смъртта, на физически план ни е родил мафията, полицията, службите за разузнаване и контрол, скритите ложи. Тайно, подмолно, пълни с лъжа и измама едните ни пазят от другите, а всъщност ламята е едничка. Само главите и са няколко и шиите им са толкова дълги, че не се вижда общото дебело туловище. А кой казва, че бащата на лъжата го няма?

Силва Дончева
www.astrolog.tk






Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1976123
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019