Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: galinabg
Категория: Политика
Прочетен: 3409487
Постинги: 193
Коментари: 4461
Гласове: 21835
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
08.10.2008 20:17 - Журналистите от ДС - напуснете постовете и редакциите!
Автор: galinabg Категория: Политика   
Прочетен: 4343 Коментари: 7 Гласове:
1

Последна промяна: 08.10.2008 20:18


Председателят на СБЖ /Съюзът на българските журналисти/ и член на СЕМ /Съветът за електронни медии / Милен Вълков е ченге! Това обяви Комисията по  досиетата. След огласяването на списъка, забележете, Вълков коментира, че за него това било "въпрос на престиж". 

Людмил Стайков - друг член на СЕМ - също е бил агент с псевдоним Василев.

И двамата гореспоменати са от квотата на президента на Република България Георги Първанов - Гоце!
Нямам думи!!!

Защо споменавам само тези двамата? 
Ще ви кажа, защото НЕ МОЖЕ най-голямата професионална организация на журналистите в България да бъде ръководена от ченге! Не ме интересува от коя ДС и от кой отдел, дали е от "добрите" или пък от "лошите"! Той е бил ченге -Точка.
Но най - големият позор за Вълков, според мен, е битуването му в СЕМ! Доколкото знам, всички членове на съвета подписват декларация, че не са били агенти и сътрудници на тайните служби.
Какво излиза, че председателят на СБЖ, журналистът Милен Вълков, е излъгал, за да се докопа до благодатното местенце? 
Що за наглост, г-н Вълков? Призовавам ви - напуснете незабавно и двата поста и се скрийте за дълго от хората и колегите си!

Людмил Стайков - призовавам ви и вас да напуснете СЕМ! Веднага!
Като журналист в електронна медия не искам хора като вас да ме регулират.

Знам какво ще ме попитате. За Иво Инджев, нали?
Оставам с уважението си към него. Най-малкото ,защото той имаше куража да обяви публично своята принадлежност към службите още преди време и така запази достойнството си, със сигурност в моите очи!

Тръпна в очакване какво ще изкочи за БНТ и БНР.........



Тагове:   напуснете,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. blueskies - галя , и да ги призоваваме - полза никаква
08.10.2008 21:49
това са хора, които толкова години са живели в лъжа и което е най-страшното - са се занимавали с пропаганда! погнусена съм! по отношение на никого не изпитвам жал. защото ,повярвай, точно такива ченгета стоят в основата на скандалите от последните седмици. щом си журналист, знаеш за какво говоря - за пълното информационно объркване, разнопосочни информации, с цел дезинформация. или пропагандно ченгесарско активно мероприятие. нали така го наричаха....
цитирай
2. viovioi - след 50-тина години няма да го има този проблем.
09.10.2008 11:37
Всички бивши ченгета ще са покойници. Тази мисъл позгрява ли те??

По обстойния ми коментар е, че всяка държава има система за сигурност. Това е напълно логично и необходимо. И не вярвам от американските тайни служби да може да излезе класифицирана информация както у нас. Кой е бил агент, защо и как, не е наша работа. Усетих доза ирония в определението "добри ченгета". Ами да - така е. Има сред тях много достойни хора, които са работили за каузата на България.Които са били внедрявани и са разработвали разни секти, трафик, контрабандни канали, произведения на изкуството презентиращи вреден и упадъчен морал и т.н.. Без такива хора неможе. Те жертват живота и спокойствието си. Лесно ни е на нас дрън-дрън, врели не кипели. Този да го е срам, онзи да се маха. Не сте вие хората да изказвате мнение.
цитирай
3. galinabg - @ viovioi
09.10.2008 11:40
Не, vio, не ме успокоява! Никак....Защото, ако ги оставим, ще идват други и други като тях....
цитирай
4. анонимен - мили хора, защо сте толкова лесни...
09.10.2008 14:58
Мили възмутени граждани, с вашата трогателна позиция вие сте най-подходящия инструмент за манипулаторите. Ако някой честен човек е неудобен - те просто му слагат една дума - ченге. Човекът си тръгва охулен и освиркан от вас и така мерзавците са го очистили от пътя си чрез вас. Така се случва откакто свят светува, а оръдието сте вие. Ченге е мръсна дума във вашето съзнание, защото вие слугувате на ченгетата играейки по свирката им. Те ви насочват накадето пожелаят като свое оръдие. Вие сте палачите, а ченгетата само ви ползват. Кой мислите отключва архивите и казва кои е бил в ДС и кой не... Не се ли замисляте, че давате възможност на мерзавците да разчистват пътя си по най-лесния възможен начин. И още нещо - ако по принцип ги нямаше ченгетата, вие щяхте да си имате работа с далеч по-неприятни личности. Повярвайте - не искате да знаете какво ще се случва с вас в свят без "ченгета" Бъдете по-позитивни и трезви, не оглупявайте, защото така нищо не може да се поправи - мирише на блато и лешояди.
цитирай
5. анонимен - те всички са горди
27.11.2008 09:19
те всички са горди че са "служели на родината".
Каква перверзия и безпардонност. Това показва че трябва да има закон за лустрацията. Те отново " служат на родината" - бъдете сигурни. Правят го за тридесетте сребърника.. Измекярите са необходими на всички властимеющи. Такъв е света.
цитирай
6. анонимен - Кеворк, Хачо и т.н
27.11.2008 09:31
Съвременник съм на кеворкиадите, които минаваха за най-доброто в нашата ТВ журналистика. Да! Когато нямахме критерии за сравнениние ни се пробутваше ерзац като кеворкиадата. Това е комунизмът. Подобна е ситуацията и с нискокачествените продукции на Хачо- в страната на слепите едноокия е цар.
цитирай
7. galinabg - @ анонимни 5 и 6
02.12.2008 17:18
За съжаление и Кеворк, и Хачо и Нидал и тем подобни все още са тук....Все още е комунизъм!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене