Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2017 02:04 - Дневен хороскоп - 07.11.2017
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 362 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Дневен хороскоп

Прогноза за 7 ноември, вторник

Луната преминава от Близнаци в Рак в 12.44 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 19-и в 20-и в 20.24 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: До 12.44 часа остават нежелани операциите в областта на дланите на ръцете, бронхите и белите дробове. След това – на стомаха, подстомашната жлеза /панкреаса/, гърдите, жлъчния мехур. Добре протичат профилактиката и лечението на белодробни заболявания, астма, колит и гастрит.

Красота и външен вид: До 12.44 часа посетете фризьора си за подстригване на косите. Можете да направите топла коламаска. Масажите на тялото с ароматни масла се оказват особено подходящи и имат ободряваща функция.  След 12.44 часа разкрасителните процедури на косата са неблагоприятни. Можете да направите водни процедури на цялото тяло.

Хранене и диета: Хапвайте пълнозърнести храни и ограничете до минимум приема на захар и бяло брашно. Диабетиците да спазват стриктен режим на хранене, възможни са резки промени в кръвната захар. Денят не е благоприятен за започване на диети.

Цветове, носещи късмет: Червено, оранжево, зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 20.24 часа. След 12.44 часа полейте цветята и растенията вкъщи с чиста вода.

Номерологичен хороскоп: вярваме на различни обещания, изречени дори на шега. Нека бъдем малко по-прозорливи, за да няма разочарования. В личните взаимоотношения днес цари хармония.

Звездни аспекти за деня: Не планирайте нищо важно за часовете преди обяд. Луната не отдава своята подкрепа в начинанията и те могат да бъдат обречени на провал. В следобедните часове се задава по-благоприятно време за инициативи. Хармоничните взаимоотношения и разбирателството между хората е силно подчертано от тригона между Луната, Венера и Юпитер. И в личния живот, и в професионалния свят успехът е с нас.

ОВЕН

Не се жертвайте

Във вторник преди обяд сте прекалено добродушни и често откликвате на чуждата болка с повече съжаление, отколкото трябва. Готови сте да помогнете и на хора, които не го заслужават. Бъдете внимателни. В следобеда се отдайте на своите лични дейности и работи. Не се жертвайте в името на чуждото благо.

ТЕЛЕЦ

Откажете сделката

Правите всичко възможно, за да се включите в една сделка във вторник преди обяд. Ще бъдете губещата страна, защото нямате подкрепата на звездите в подобно начинание точно сега. В следобеда сте в добро настроение. Обърнете повече внимание върху хармонията във взаимоотношенията си. Сега любовта е ваш верен спътник.

БЛИЗНАЦИ

Спортувайте

Във вторник преди обяд не прекалявайте с това да ангажирате вниманието на хората около вас със себе си. Работете си тихо и въздържано. В следобеда помислете за здравето си по един нов начин. Подобрете житейския си режим, начина си на хранене и на движение. Можете да си закупите карта за фитнес или спорт.

РАК

Нещо обнадеждаващо

Стартирате деня лениво и без големи очаквания. Тъкмо това е причината вторник да ви изненада с малко повече възможности и шансове. Те са залегнали в следобедните часове, когато ще научите нова информация и новини, касаещи възможности за бъдещо развитие. Всеки един от вас ще се натъкне на нещо обнадеждаващо днес.

ЛЪВ

Отворете подсъзнанието си

Не възлагайте особено големи надежди за развитие на днешния ден. Оставете го за размисли, спокойствие и уединение. В сутрешните часове не подемайте никакви инициативи. Няма да ги довършите. В следобеда поработете малко повече върху вътрешната си хармония. Прочетете книга, която отваря вашето подсъзнание.

ДЕВА

Поработете върху щастието си

Във вторник преди обяд се ядосвате, че всичко протича мудно и успехът не ви съпътства така, както го желаете. Отпуснете се. В следобеда картинката е съвсем друга. Пригответе се тогава да осъществите важни срещи. Обърнете повече внимание на нещата, които ви правят щастливи и доволни. Имате нужда от емоционално развитие.

ВЕЗНИ

Не гледайте чуждото

Във вторник преди обяд сте вдъхновени от различни чужди постижения, които искате да превърнете като пример в своя живот. Не копирайте нечии друг живот, а погледнете своя собствен. В следобедните часове ви чакат възможности в служебен план. Мнозина от вас ще бъдат зарадвани от перспектива за нова или допълнителна работа.

СКОРПИОН

Бързате прекалено

Труден ще бъде днешният ден за вас, защото не желаете да си дадете нужната почивка и се нагърбвате с много неща наведнъж. Предстои да се сдобиете с важна информация относно деловите си ангажименти, но точно сега едва ли ще я използвате по най-добрия начин. Не избързвайте с промените, които искате да осъществите до края на годината.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете реалисти

В сутрешните часове довършете някои вече започнати задачи в службата. Приключете разговори, напишете имейли, затворете теми. В следобеда не се нагърбвайте с много задачи. Поемете толкова, колкото можете да свършите за ден-два. Оставете амбициите за друг път. Сега бъдете реалисти. Нямате нужда от блясък.

КОЗИРОГ

Започнете със спорт

Във вторник преди обяд се оставете на течението. Довършете някои вече започнати задачи и не предприемайте никакви нови ангажименти. Ако започвате работа по-късно, непременно посетете спортно занимание сутринта – фитнес, йога, групови спортове. Това ще ви ободри и ще направи деня ви зареден с енергия и добро настроение.

ВОДОЛЕЙ

Спестете си проблемите

Във вторник ще сте прибързани, емоционални и е твърде вероятно да извършите редица безсмислени действия, от които ще си патите след време. Бъдете сдържани и премисляйте ситуациите. Ще се радвате на подкрепата на колегите си, но в деловите взаимоотношения и по-скоро в отношенията си с висшестоящ човек от обществото ще си имате проблеми.

РИБИ

Старт на нова дейност

Стартирайте деня спокойно и с някои малки задачки, които вече сте започнали и сега трябва да довършите. По-големите перспективи във вторник идват след обедната почивка, когато ще получите писмо или обаждане от човек, който ще ви предложи съвместна работа за в бъдеще. Нямате причина да откажете, а и успехът ще е на ваша страна.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие имате късмета да не срещате прекалено големи трудности в живота си и често да постигате целите си с малко усилия. Мисията ви в този живот обаче е много сериозна и изисква отговорно да пристъпите към нея. Вие трябва да се образовате до най-висока степен и да преподавате своите знания на другите хора. Един вид ще се превърнете в учители, всяващи духовност и мъдрости. Още от малки обичате да четете и страстта ви към новото е силно изразена. Отричате и  не вървите по отъпканите пътеки на живота, а сами искате да прокарате пътища. Ето защо често няма да бъдете разбирани и ще ви обявяват за лекомислени. Но със своята прозорливост и находчивост вие наистина ще допринесете хората около вас да мислят по-различно, като развият своето трето око. В любовта ще сте най-щастливи, ако срещнете своята духовна половинка. Затова не бързайте да сключвате брак, докато интуитивно не почувствате, че е дошло време за това.

Навлизате в година на ново и успешно начало, което можете да положите още утре, ако решите и сте готови за него. Бъдете активни, упорити, дейни и със сигурност ще повикате късмета да кацне на вашето рамо. Стартирате нов деветгодишен цикъл в живота си.

Здраве: Възможни са проблеми със сърцето, пазете се от претоварване и тежки физически дейности.

Станислав Климентов




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 887565
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031